Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha 25 évesen nem tehetem meg, hogy egyedül éljek viszont, ha a párom is kereső képes úgy össze tudunk költözni ez továbbra is kizáró ok, hogy bármilyen távra is tervezzetek velem?
Az, hogy valaki 25 évesen a saját erejéből (nem szülői segítséggel, vagy örökségből) vásárolt saját tulajdonú lakásban éljen, az szerintem nem lehet túl gyakori a mai világban.
Én már a párommal élek pár éve, de társkereső korszakomban nem lett volna olyan elvárásom egy férfitól, amit én sem tudok teljesíteni. Nekem is ésszerűbbnek tűnt, hogy egy egyedül bérelt lakás helyett maradok még egy darabig a szüleimnél, és azt a nem csekély összeget, amit havonta kifizettem volna bérleti díjra és egy egyedül fenntartott lakás rezsijére, inkább félreteszem. És miután a párommal komolyabbra fordult a kapcsolatunk, örültem, hogy ketten ki tudunk venni egy albérletet úgy, hogy normálisan megélünk mellette.
Szóval ha esetleg most alakulna úgy az életem, ugyanígy tudnék hosszabb távra tervezni valakivel, aki olyan helyzetben vagy, mint te most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!