Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, és orvosnak tanulok. Van egy 15 éves unokatesóm (lány), aki arra szokott kérni, ha nálunk van, hogy játsszunk "orvososdit" Igen!!!! 15 éves, és ilyet szeretne játszani, ez már elsőre fura volt nekem is, és kezdtem gyanakodni. Ilyenkor ő felveszi a köpenyemet stb, és én vagyok a betege. A lényeg, hogy ilyenkor történt olyan, hogy ráült a hátamra és bekente, masszírozta, és a múltkor arra kért, hogy boxerre öltözzek le, és meg is fogta a farkamat (csak boxeren keresztül) Arra gyanakszom, hogy ez a játék csak ürügy arra hogy közelebb kerüljön hozzám, úgy érzem vonzódik hozzám, tetszem neki, nem is az a kérdésem, hogy "játsszak-e" vele még ilyen, mert nyilván nem fogok, hanem az, hogy szóljak-e erről az anyjának, aki anyám testvére??? Nem akarom besúgni, és nem akarom hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön, de félek, hogy másképp nem fogja abbahagyni. Szerintetek mit csináljak?

2015. jún. 5. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Alapból minek kezdtél el vele játszani? :D

Légy határozott férfi, és mondd meg neki, hogy NEM, hogy téged ez zavar stb. És akkor vagy abbahagyja, vagy nem. :D Mármint a kérlelést. MErt játszanod nem kell vele, basszus, hát állj már a sarkadra... Először sem kellett volna.

2015. jún. 5. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én ha fiú lennék, már akkor ráordítottam volna az unokatesómra, ha megfogja a farkam. mondd meg neki, hogy ez beteges és hagyjon békén ezzel.
2015. jún. 5. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz szólsz a szülőknek. Mi vagy te 2 éves idióta???
2015. jún. 5. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Rafkós a kiscsaj. :D Én a helyedben azt mondanám, amikor felkér játékra, hogy rendben, játsszunk: felírom neked a legerősebb nyugtatót kicsim. :D

Amúgy simán hálhatnál vele, ha vonzó. Inkább veled veszítse el, mint egy bulis gyökérrel. De gumit húzz!

2015. jún. 5. 10:13
 15/16 anonim ***** válasza:
egy újabb gyökér tizenéves aberrált fantáziaképét olvashatjuk egy kamu sztori keretében
2015. jún. 5. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. Egy orvostanhallgató már ismeri annyira az anatómiát, hogy tudja, hol kell keresnie a tökeit.
2015. jún. 6. 09:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!