Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 23 éves fiúnál, aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves fiúnál, aki még nem volt lánnyal, milyen taktika vezethet célra, hogy átessen a tűzkeresztségen? Gondolok itt arra, hogy ebben a korban a lányok már a tapasztalt fiúkat szeretik.

Figyelt kérdés

Lett volna egy csaj, akivel elveszthettem volna, de sikeresen elszúrtam. (Most van barátja, egyelőre nem játszik, nem tudom, később mi lesz vele). Azon gondolkodtam, hogy miben kéne gondolkodnom. Úgy hiszem, hogyha szerzek egy minimális tapasztalatot (értsd: nem jövök zavarba a szex említésétől egy jó csajnál), akkor már nem lesz gond, mert ha már átesek a dolgon, akkor valószínűleg el fog tűnni a félelem, és onnantól kezdve már egyszerűbb lesz a csajozás. De hogyan jussak el odáig? A lány, akiről írtam, az a típus, aki már nem először vette el egy fiú szüzességét és nincs ezzel problémája, csakhogy szerintem a legtöbb lány nem ilyen, és szereti, ha a fiú képes irányítani.

Az egyszerű megoldás nyilván a prosti lenne, de ezt nem szeretném. Egyszer voltam (nem szexért), és egyszerűen nem tudtam átadni magam a helyzetnek, nem bírtam elfogadni, hogy én most ezért fizetek és, hogy ehhez folyamodtam. Ez tehát nem játszik. Azt akarom, hogy őszinte legyen a dolog.

Persze lehet az, hogy hülyítem a lányokat, csak az a baj, hogy az ilyen színjátszást csak egy ideig lehet csinálni, az utolsó pillanatban le fogok bukni. Milyen típusú csajt keressek, aki segítene nekem? Úgy gondolom, hogy jók az adottságaim, csak épp nem tudtam kibontakozni. Helyes vagyok és meg tudom valósítani önmagam, csak épp eddig ilyen téren nem tudtam tapasztalatot gyűjteni.

2015. jún. 5. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, ha nem a kérdésre válaszolok. De ha nem szexért, miért voltál prostinál, mit csináltatok?
2015. jún. 5. 02:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy mindenkit ez fog érdekelni. Maradjon az én titkom. A prostival csak annyit akartam hangsúlyozni, hogy nálam az nem lenne alkalmas az első alkalomra.
2015. jún. 5. 02:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti a tapasztalt fiúkat,de ezt nyilván tudod.Bár nekünk könnyebb,ha csak el kell lazulnunk.Hogy sikerült elszúrnod a lehetőségeid?Privátban is megírhatod.Azt írtad jók az adottságaid.
2015. jún. 5. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!