Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vizuálisan teljesen felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vizuálisan teljesen felizgat az átlagnál lényegesen nagyobb péniszek látványa (20cm és afelett) és ezáltal a szexet is jobban élvezem velük. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Önmagában nyilván nem okoz több élvezetet mint egy átlagos méret tehát tisztában vagyok vele hogy csak pszichésen ad plusz élményt de ezáltal a szex maga is élvezetesebb számomra .

2015. jún. 4. 19:56
1 2 3
 21/22 Szandra244 ***** válasza:
76%
Persze, hogy izgatóbb, jobb látvány,de lehet, hogy túl nagy a szexhez, valaki élvezi a nagy farkat valaki nem.. ember függő, de nekem volt dolgom kb 22cmessel és inkább fájt mint élveztem.. 25/L
2016. okt. 21. 13:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha neked ez okoz örömet,szerintem ezzel semmi gáz nincs. Nekem egyébként 25 ös a méretem,és minden csajom nagyon élvezte. Általában imádják hogy egyszerre két kézzel tudják verni,és még akkor is ki van a feje. Azt meg addig a nyelvükkel kényeztetik. imádom,te is ilyen lehetsz..
2020. máj. 3. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!