Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 millió Ft vagy egy hónapig mindenkit megkaphatsz, akit akarsz?
Figyelt kérdés
nyilván ez ilyen mesebeli képesség, tudjuk, de mégis melyiket választanád?2015. jún. 4. 12:26
21/28 anonim válasza:
A love. Not barmikor kaphatok, ha akarok.
22/28 anonim válasza:
Inkabb megkapok mindenkit. Cindy Crawforddal kezdenem. :)
23/28 anonim válasza:
#7 vagyok. annyival egészíteném ki, hogy statisztikailag még mindig több esélyem van megkapni -olyan nőket, akiket akarok, mint csak úgy random 2 millió forintot szerezni.
24/28 anonim válasza:
Az "egy hónapig mindenkit megkaphatok"-at választanám.
2 millával nem vagyok kisegítve.
25/28 anonim válasza:
2millió nem mondom sok pénz, na de akárkit megkapni? Végigtolnám az összes hírességet, kezdve Kate Uptonnal.
Ha néhányat felveszek kamerára a jogdíjakból sokszorosát visszakapom, milliók rejszolnának rá:D
26/28 anonim válasza:
Nyilván a 2 milla.
És a barátommal együtt verném el! xD
17/L
27/28 opened paradise válasza:
A pénzt.
Nem kell csak azért valaki,mert én akarom. Akarja ő,úgy az igazi.
28/28 anonim válasza:
Kapásból a 2 millát mondanám. Jól jönne most. Bár jobban belegondolva.... érdekes kérdés. Mivel akár ebbe beletartozhat az is, hogy egy csomó jó nővel legyek akár egyszerre is.... az meg nem adatik meg csak úgy. Szóval... hmm... lehet, hogy a kufircok. De passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!