Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha párom hamar elélvez és velem nem törődik?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar feláll neki, onnantól kezdve nem érdekli, hogy nekem is jó legyen. 5 perc után elélvez és vége is van a dolognak.
Akkor elkezd magyarázkodni, hogy csak elkapta a hév és utána meg már nincs kedve és energiája nekem örömet okozni.
2015. jún. 3. 12:46
11/13 anonim válasza:
Az ilyeneket bezzeg nem hagyják ott se szó se beszéd...!
12/13 anonim válasza:
tessék, itt megtanultatod vele a 3. számú választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6658..
Aztán levizsgáztatod belőle...
13/13 anonim válasza:
Engem keress!Én nem vagyok egoista.Szeretem,ha a partnerem többször is a csúcson van,és meg is teszek érte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!