Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek ha párom hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha párom hamar elélvez és velem nem törődik?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar feláll neki, onnantól kezdve nem érdekli, hogy nekem is jó legyen. 5 perc után elélvez és vége is van a dolognak.

Akkor elkezd magyarázkodni, hogy csak elkapta a hév és utána meg már nincs kedve és energiája nekem örömet okozni.

2015. jún. 3. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
másik párt keresel, az ilyen hulladékokat meg hanyagold
2015. jún. 3. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Önző... ez ellen, amit tehetsz:

- Megmondod neki, hogy ez baromira nem kóser, és ha nem változtat, akkor felejtsen el!

- Beletörődsz...

- Szakítasz...

Én az elsőt tenném... és ha ezek után sem változtatna, lelépnék... a szex kölcsönös örömszerzésről szól.

2015. jún. 3. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
jaj de kis lúzer :)
2015. jún. 3. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd ott a fenebe.
2015. jún. 3. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit szerintem érdemes lenne tenned, az az, hogy átgondolod, hogy ez a férfi vajon szeret-e téged, mit jelentesz számára, mennyire vagy fontos neki.

"és utána meg már nincs kedve és energiája nekem örömet okozni"

Ha a párom így viselkedne, a szex az ő gyönyöréről szólna, nem pedig a kettőnkéről, akkor egy idő után nekem sem lenne kedvem örömet szerezni neki.

A szakítás előtt egy darabig még talán megtenném, hogy megfordítom a játékot: nem sokkal azelőtt, hogy ő elélvezne, én minden alkalommal kiszállnék a játékból, ott hagynám az erektált péniszével, én meg okoznék saját magamnak egy (de inkább több) orgazmust, és elégedetten mosolyogva elnyúlnék mellette az ágyban.

Hogy ne csak tudja, de kicsit érezze is, hogy ő mit is csinált eddig velem.

2015. jún. 3. 13:23
 6/13 anonim ***** válasza:
keress másik pasit vagy segíts magadon, ha a másik képtelen rá
2015. jún. 3. 14:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Leülsz vele és elmagyarázod neki, hogy ez így nem fog menni, vagy változtat ezen és törődik veled is, vagy felejtsen el, egy párkapcsolat nem erről kéne szóljon. Esetleg csináld azt, hogy nem fekszel le vele és meglátod mit reagál, tuti nem fog örülni, akkor mond, hogy te is így érzed magad ilyenkor. Ha ez sem hat, hagyd el.

Bírom mikor azt hiszik, hogy csak ennyiről szól egy kapcsolat, elvégre szeret, akkor fontos a másikkal való törődés is.

Szerencsére sosem jártam így, akikkel együtt voltam, azért szexeltünk, hogy mindkét félnek jó legyen nem a saját örömünk volt az elsődleges. A szex a kölcsönösségről szól.

N

2015. jún. 3. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
már mindenki megírta, vagy mondjad meg neki, hogy szeretnél orgazmust...ha nem változtatsz akkor majd mástól fogsz kapni :)
2015. jún. 3. 14:29
 9/13 sunyi vakond ***** válasza:

másik partner aki odaadóbb

a,úgy meg " vegyél egy kutyát " :D

2015. jún. 3. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Közlöd vele hogy te egy kisit vadabbul szereted.

Hanyatt fekszik, lekötözöd a kezét a feje fölött valami elég stabilhoz (pld egy szekrényhez.)

A szájára ülsz.

Háromszor orálisan eljuttat az orgazmusig, mielőtt TALÁN hajlandó vagy pózt váltani.

Ha nem csinálja, akkor befordulsz a fal felé, jó éjszakát, elalszol (őt meg reggelig kikötözve hagyod)

Ha ebbe nem megy bele, dobod.

A pasik úgyis sorban fognak állni nálad, hogy így "kihasználd" őket.

2015. jún. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!