Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom szeretne probalkozni az anallal, hogy keszuljek fel ra? /
tisztítsd le magad rendesen, beöntéssel és külsőleg is. aztán fontos a megfelelő síkosítás, mindenképp vegyetek síkosítót. de a legfontosabb az,hogy engedd el magad, ne görcsölj rá, mert akkor fájni fog! jobb, ha előtte ujjaz, kicsit tágít :) Ha jól csináljátok egy jó élmény lesz, ha nem, akkor rossz élmény. Én pl. eltudok análisan élvezni :)
20/L
1; te is szívesen kipróbálnád?
Minden további púont ennek a függvénye
Nincs ezzel baj, amit az első válaszoló elmondott tökéletes. Nekem barátnőm azt mondta csak akkor csinálhatom neki análba ha ő is bedughat nekem valamit, noss belementem a játékba, én nagyon élveztem a kis perverzkedést, és aztán ő is :D
24 / F
Mondd azt neki, hogy próbálkozhattok,de csak fokozatosan:
először csak simogassa a lukat, óvatosan közözve tolja be a síkosítós ujját, majd kettőt, stb.
Megéri, nem elsietni az elején, mert hátha megszereted.
És igen,tényleg vannak olyan nők, akik az análtól el tudnak élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!