Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexeltetek egyszerre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexeltetek egyszerre, vagy röviddel egymás után 3 sráccal? Hogy jött össze? Milyen volt? Mennyire élveztétek? Hány évesek voltakatok ti és a srácok?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akaratnyilvánításra képtelenség: sértett pszichikailag képtelen a védekezésre. Ez lehet átmeneti ájultság, alvás, ITTASSÁG, kábultság, és lehet állandó jellegű is például kóros elmeállapot.
2015. okt. 14. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha akaratnyilvánításra, védekezésre képtelen személlyel szemben követik el a bűncselekményt, úgy a kényszerítés nem feltétel, a bűncselekmény a közösüléssel megvalósul.
2015. okt. 14. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Vagyis akkor a 4 csaj megerőszakolt engem? Mert hulla részeg voltam. :(
2015. okt. 14. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolso válaszolohoz hozzászolva xddd igazat kell adnom, mert te se voltál 100% jozan és beszámithato szoval ök is megeröszakolhattak téged.. bár nem nagyon tudok olyan HETERO fiut aki feljelentene lányt, hogy "megeröszakolta" :D jo, engem drogoztak már be szoval... akaratom ellenére és eröszakolt meg lány, de kit érdekel addig ameddig nem nemibeteg és lány "eröszakol" meg :] (ja, és nem lesz gyerekem töle)
2015. okt. 21. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Volt olyan, hogy 1 nap 3 pasi.

Story:

2 fiatal sráccal kavartam, ők azt hitték, járunk.

(Egymásról nem tudtak, és csak azért feküdtem le velük, gondoltam úgyis csak ezt akarják, megkapják, azt hanyagolnak, persze nem így volt, de az most mind1.)

A 2 esemény 1 napra esett pont. (2013. október 23.)

Jött az egyik. $zar volt. Előjáték semmi, szex 2 perc, és vége.

Elment.

1 órán belül jött a másik.

Ő szűz volt, ez volt neki az első.

Fel tudott izgatni, de maga az aktus ott sem volt érezhető. Elment haza.

Már este felé járt az idő, felhívtam a jól bevált exem, jöjjön át lerendezni, mert a 2 nem ért 1et. Ő meg ilyen segítőkész fajta volt akkoriban. Felizgatott, kinyalt, majd megdugott. Na nem úgy, mint a másik 2...

Ma már nem tennék ilyet, de akkor épp nem érdekelt más lelki világa.

Az enyémmel se foglalkozott senki.

2015. nov. 6. 10:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, kiegészítés: Én 25 voltam, a 2 srác 20-20, az exem meg 28.
2015. nov. 6. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó: jól tetted. Ebben semmi kivetnivalót nem látok.
2022. ápr. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!