Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szexpartneremnek ezt?
1 eve tart, de meg sosem dicsertem meg h milyen jo vele meg ilyesmi, nagyon kivanom szinte allandoan, o szokott puszilgatni de en nem nagyon merek hozzaerni csak szexelunk
24/L
"nem nagyon merek hozzaerni csak szexelunk" hát remek lehet a szexuális élete szegény srácnak.
Egyébként ahogy itt, mondd meg mi jó benne és kész
Szerintem nem ugyfogalmazott ahogy akarta vagy gondolta! Nem kell rogton bantani.
Kapcsoltot is szeretnel vele? Vagy rovabbra is csak szex?!
Irj neki egy uzit h kivanod ot. Vagyvlmi hasonlo h mennyire jo vele a szex ha szemtol szemben nem megy..
Egy jó kis action után kicsit simogathatod, ölelheted, csókolgathatod, mondhatod neki, hogy ez neked milyen jó volt.
Figyeld a reakcióit ha azt látod, hogy ettől irányodba még nyitottabb lesz, akkor tovább nyílhatsz neki Te is, terelve a témát szexen kívül más szabadidős elfoglaltság felé.
Ha viszont azt látod, hogy ettől behúzza a kéziféket, akkor egyértelmű hogy szexpartnernek akar csak, nem akarja hogy más irányba alakuljon a kapcsolatotok.
Azért nálunk az a tipikus, hogy ha egy nőnél könnyed kapcsolattal indítunk, akkor azt a nőt már nehéz utána komolyan vennünk, párkapcsolatra felvállalható nőtől kicsit több önérzetet, méltóságot várunk el.
38F
Olvastam a kérdésed és…
Én sem egészen értelek… ahogy a többi kérdésedre válaszoló sem…
Miért nem mersz hozzáérni, ha mégis szexetek…
Azt hiszem ennek komoly érzelmi sokk a háttere… talán bántott valaki? Ezért viszolyogsz az érintéstől? De az hogy felismerted azt, hogy az érintés fontos, az már valami…
Nem kell montani neki csak csinálni…
Érintsd, simogasd, meg fogja érezni a változást…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!