Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vonzódnak egyáltalán a pasikhoz vagy csak presztizsből, érdekből jönnek össze velük?
ezt a kérdést én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Azt érzem, hogy a nők a fentebb említett okokból jönnek össze leginkább a férfiakkal. Illetve ezek okok alapján nézik a pasikat.
Később lesz blogom!
Hát ne haragudj 6-os, én nő vagyok, de még így is azt mondom, hogy ne füttyögj a férfiak után, mert szerintem nem baj, ha a nőnek van tartása, nem úgy, mint mondjuk a nőstény macskáknak, akik nyávognak és kelletik magukat a porban, hogy megb**ssza őket a hím.
Szerintem te ember vagy (bocs, ha tévedek) és nem állat.
Ha ezt a hímsovinizmusra fogod, akkor elég furcsa lelkivilágod lehet, amit nem is igazán akarok megismerni.
Ja, ér Kérdező.
Az a baj, hogy az olyan "férfiak" mint te vagy, leginkább a kis macákra buktok, akiknek a cicanadrágból kilógnak a szeméremajkai, aki köldökig kivágott felsőt hord, a hidrogén már az agyát is kiszívja, a szolitól meg már narancssárgák. Igen, az ilyen nők 99%-nak a pénz kell.
A külsőnél tovább kellene látni, és akkor nem jönnél az általánosítással. De mivel te képtelen vagy arra, hogy a szilikonqrvákon túllás, ezért azt gondolod, hogy a nők is ilyenek.
Nem, a nők nem ilyenek, csak a r**bancok, ergo:nőt keress, ne r**bancot
Azzal valóban nincs baj, ha kelletik magukat, csak ne az utcán csinálják. De nyilván prűd vagyok én ehhez a korhoz.
Szerintem gáz, ha a nő füttyög egy pasi után. Más ember szerint nem. Téma lezárva. :)
Azért, mert a nők általában nem vizuális tipusok, a pasik meg általában igen.
Ha megértenéd, hogy pasi aggyal nem lehet egy nőt megérteni (ahogy női aggyal pasit sem), akkor értenéd, hogy ezzel felesleges foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!