Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a túróért ilyen nehéz férfiként lányokkal ismerkedni?
Csomószor hallom akár hetero csajoktól is, hogy a hétvégén ott alszanak a barátnőiknél és ez meg az van...
Szégyellhetnék magukat amikor a normális srácokat oltogatják, hogy milyen bénák. Sportos, normális srác vagyok. Persze frusztrált ezek a dolgok miatt meg reményvesztett.
Kezd hányingerem lenni az egész ismerkedéstől, amiatt amit látok a női oldalról. Teljesen normális közeledést utasítanak el, mert nem vagyok szuper humoros vagy mert nem tűnök ki annyira durván a külsőmmel egy szórakozóhelyen. Privibe tudok képet is küldeni. Nem a külsőmmel vaj a baj, ha egyáltalán velem van a baj.
Képtelen vagyok megfelelni ennek a mércének.
A másik oldalról is látok irreális dolgokat amikor 7-8 éve együtt vannak egy baromi, bamba barommal.
Ez a korosztály amit én keresek a legkiábrándítóbb.
20-25 éves lányok... 26éves srác vagyok. Aki jó csaj külsőleg belsőleg az már foglalt aki nem az vagy ilyen lázadó felgyülölő leszbi csaj vagy tényleges leszbi esetleg irreálisan magas igényei vannak.
Szerintem fontos, hogy egy pasinak legyen humora, tudjon magán (is) nevetni.
Nem tudnék mit kezdeni egy sótlan szuperpocokkal.
Jézusom, egy újabb szerencsétlen...
Miért gondoljátok, hogy csak a külső a fontos? Azért, mert neked csak a szőke-szép cicababák kellenek, attól még lehet, hogy a nők észreveszik rajtad, hogy egy elkeseredett senki vagy...
Eéegem van már ebből, hogy mindig a külsőn van a hangsúly... vedd már észre, hogy a belsőt is látják a nők, nem csak a kigyúrt izmaidat, te szerencsétlen!
"írtam valahol, hogy a lánynak nem kell semmit felmutatnia?"
De azt se írtad, hogy mit tudsz nyújtani. Gondolom nem véletlenül. Special én még sose küldtem a dákómról képet és sose hisztiztem itt, hogy miért nincs csajom. A humor baromságra általánosságban reagáltam, muvel egyáltalán nincs szerepe a csajozásban. Egy férfi képes röhögni a f..ngáson és a ba...son de sok nő erre nem vevő. Arra a micsok megnyilvánulásidra reagáltam, ahol keugattad hogy hogyan merészel odamenni a legjobb csajokhoz, mintha az valami felsőbbrendű lény kenne. De persze te is csak addig ugatsz amíg el nem múlsz 30.
jaj istenem mindenféleképpen bele kell kötnöd valamibe, ugye? jó akkor ennyi erővel még soha nem küldtél képet a brédről, de gondolom nem is kértek meg rá. és nem "leugattam", hanem gondoltam azért mindenkinek van annyi önkritikája, hogy a megfelelő lányhoz megy oda(direkt nem fogalmazok egy fokkal durvábban, nehogy leugatásnak vagy felsőbbrendűnek tűnjön a dolog).
na de akkor kezdjük elölről: egy pasinak fontos, hogy néz ki egy lány. egy lánynak fontos, hogy néz ki egy pasi. egy pasinak fontos, hogy a lány ne csak szép és csinos legyen, hanem legyen esze is, meg egyéb belső értéke (mindenkinek másra van szüksége). egy lánynak fontos, hogy a pasi ne csak jóképű, és kisportolt testalkatú legyen, hanem legyen esze is, meg egyéb belső értéke (szintén, mindenkinek másra van szüksége).
Ugyan. Egy átlag huszonéves srácnak, akinek van esze - így sajnos önkritikája is, sokszor túl sok is - mik az elvárásai? Hogy a csaj ne legyen 100 kiló, legyen ápolt, kedves és tudjon szeretni? Sokat kérünk ugye...
Ezzel szemben egy ugyanilyen korú nő elvárásai: legyél jóképű, férfias arc, minimum 70 kiló (mert ugye az alatt nem férfi az ember fia), természetesen kigyúrt, legyen hatalmas önbizalmad, de ne legyél egoista, legyél kemény, de legyél kedves, legyél humoros, legyél lelkitárs, stb, stb. Természetesen ezen belső tulajdonságok jó része nincs meg a kigyúrt kondos k*cs*gökben, akik nem tudnak megtenni két métert anélkül, hogy feszítsük a testük valamely részét, de hát ki nem tolja le? Jól néz ki, jó kiállású, azt meg hogy agyilag és érzelmileg taigetosz pozitív, kit érdekel?
Ez nem irónia, ez egy szemellenzős, helyből rohadjon meg mindenki életfelfogás.
Mondhatnám én is, hogy minden férfi a 90-60-90-es modellbarátnőt várja, aki mellesleg egy személyben a szolgálja, szakácsnője, szexuális rabszolgája, tanárnője, anyukája, nagymamája, barátnője. Mégsem mondom.
Csak láss már túl az orrodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!