Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a túróért ilyen nehéz férfiként lányokkal ismerkedni?
Csomószor hallom akár hetero csajoktól is, hogy a hétvégén ott alszanak a barátnőiknél és ez meg az van...
Szégyellhetnék magukat amikor a normális srácokat oltogatják, hogy milyen bénák. Sportos, normális srác vagyok. Persze frusztrált ezek a dolgok miatt meg reményvesztett.
Kezd hányingerem lenni az egész ismerkedéstől, amiatt amit látok a női oldalról. Teljesen normális közeledést utasítanak el, mert nem vagyok szuper humoros vagy mert nem tűnök ki annyira durván a külsőmmel egy szórakozóhelyen. Privibe tudok képet is küldeni. Nem a külsőmmel vaj a baj, ha egyáltalán velem van a baj.
Képtelen vagyok megfelelni ennek a mércének.
A másik oldalról is látok irreális dolgokat amikor 7-8 éve együtt vannak egy baromi, bamba barommal.
Ez a korosztály amit én keresek a legkiábrándítóbb.
20-25 éves lányok... 26éves srác vagyok. Aki jó csaj külsőleg belsőleg az már foglalt aki nem az vagy ilyen lázadó felgyülölő leszbi csaj vagy tényleges leszbi esetleg irreálisan magas igényei vannak.
Őszintén, az első három mondat után úgy vagyok, hogy tőlem lehetsz DiCaprio is, nem kellenél, ha ilyen a stílusod.
Oltogatod a nőket és egyben elvárod, hogy írjanak neked és keressenek....
Hogy menjek oda nappal ismeretlen nőkhőz?
Ezt még jobban furcsálnák a lányok mint ha a szórakozóhelyen lépnék oda.
"Hány neked tetsző ismeretlen lányhoz léptél oda ismerkedni a buszon/boltban/utcán/buliban/suliban/munkában/stb helyeken az utóbbi 1 hónapban? Fél évben? 1 évben? Úgy érzem a válaszod erre meg fogja adni arra is a választ hogy miért nem találsz magadnak valakit."
Buli suli kilőve mert már nem vagyok abban a korban. Hát buszon meg a nők inkább a telefonjukat nyomkodják. Talán az elmúlt évben egy nőt ha megtudtam szólítani buszon. Boltban igen vagy 20 nőt próbáltam csak az elmúlt hónapban. Nem jöttem be vagy volt barátja stb. Utcán még nem ismerkedtem. De ezen gondolkodtam mit is mondanék? megkérdezhetem hány óra van? De szép órád van, de te is szép vagy! szöveg nem tudom hogy jön be egy nőnek. A munkám nem olyan ahol nőkkel találkozom. Meg olyat írtak hogy azt kell nézni, hogy megnéz e a lány vagy hogy mosolyog e. Na ezen nagyon sokat gondolkodtam. Még nem találkoztam olyan lánnyal aki megnézet volna/ vagy nem vettem észre/ de olyannal végképp nem aki mosolygott volna rám.
Szögezzük le az elején, hogy az ismerkedés mindkét oldalról nehéz - férfiként ugyanúgy, mint nőként.
A 25-ös korosztály szerintem pont az, aki még annyira nem tud mit kezdeni a szabadságával, hiányolja a szüleink példáját (ilyen idősen már kapcsolat, házasság, gyerek/gyerekek), viszont egy kicsit irigykedni tekint a 20 évesek lazaságára. Én legalábbis ezt a két végletet ismerem magamból.
Nehéz megtalálni azt a szöveget, amivel le lehet szólítani egy lányt az utcán, de ha már eleve úgy indulsz neki az egésznek, hogy "ebből úgysem lesz semmi", akkor abból barátocskám nem is lesz.
Mi lenne ha úgy állnál ehhez az egészhez, hogyha nem is a ő lesz a barátnőm/feleségem, legalább beszélgetünk egy jót?
Én pedig egy férfivel, tét nélkül.
Amikor valaki úgy ugrik neki a dolognak, hogy hűbelebummbele, most akkor ebből kapcsolat, és szerelem, és házasság lesz (már az első randin!), akkor én berezelek, és menekülőre fogom a dolgot. Megrémiszt, amikor valaki az első találkozón azzal búcsúzik, hogy szerinte én leszek a gyerekei anyja - valószínűleg azért, mert az érzés nem kölcsönös. Nyilván nője válogatja, de nem szeretem, ha ilyennel támadnak le.
7-es mi bajod van?
Leírod, hogy megnézed a jópasikat, utána meg leugatod, hogy biztos a legdögösrbb csajokat akarja felszedni. Mi a fax? Szerinted a csajnak semmit nem kell nyújtania, elég a külseje, de a srác mutasson fel mást is?
Mellesleg ez a humor a legnagyobb kamu. Ha jó valakinek a humora, menjen komikusnak, de tuti, hogy ezzel nem fogsz felszedni senkit. A bihócokon neveznek, de nem dugnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!