Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értik a nők, hogy olyan férfit keresneek aki mellett nőnek érezhetik magukat?
A lelkisérült férfiak miért írnak egy ilyen kérdés alá?
Még hogy pénz... ha ti ilyen nőkkel találkoztatok, akiknek csak a pénz kell, akkor elárulom, hogy bennetek nyilván több érték nincs is a pénznél.
Mikor írtam a válaszomat, teljesen felvillanyozódtam, mert egy Férfit találni az olyan csodálatos... erre elveszi a kedvem a sok lelkileg agyongyalázott barom, akiket nem is a nők, hanem saját maguk alázzák meg folyamatosan.
Persze, hogy van olyan nő, akinek csak a pénz kell.
Van olyan pasi, akinek meg csak a szex kell. Akkor most általánosítsak én is?
A lelkiszegény Joe megjegyzésére meg nem is írok semmit, mert ő folyton azt hangoztatja, hogy van felesége, aki csodálatos, mégis itt sír folyton gyakorin, hogy a nők mennyire elkorcsosultak. Akkor az a feleség mégsem lehet olyan csodálatos, mert ha én találkozok egy olyan férfival, aki mellett úgy döntök, hogy eltöltöm az életemet, akkor le se szarnám, hogy vannak debil állatok is. Mert az ellenpélda ott van mellettem. És nem fölöttem, mint ahol a férfinak lennie kellene Joe szerint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!