Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 182centi vagyok, első randira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

182centi vagyok, első randira felvegyek 17centis sarkú cipőt?

Figyelt kérdés
A srác 190magas
2015. máj. 30. 23:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A magassarkú fontos, mert hihetetlenül szexivé teszi a nőt, a popsit kiemeli, tartást, önbizalmat ad. Én legszívesebben azonnal a lábai elé dobnám magam egy magassarkús, magabiztos, csinos nőnek:) szóval vedd fel nyugodtan.
2015. máj. 31. 07:33
 22/28 anonim ***** válasza:

Egy kb. hét centis sarokkal már tényleg nem éreznéd magad kellőképpen magabiztosnak? :-)

Engem nő létemre nem zavarna, ha egy férfi valamivel alacsonyabb nálam, de biztosan nem vennék fel szándékosan olyan magassarkút, amiben 9 centivel magasabbnak nézek ki nála.

2015. máj. 31. 08:18
 23/28 anonim ***** válasza:

Én nőként csak 160 cm magas vagyok, viszont bár szoktam magassarkút húzni, de az sem több 7-8 cm-nél sarok terén és mellesleg a nélkül is elég magabiztos vagyok, legalább is annyira, amennyire annak kell lennem! Szóval javaslom te is tégy így.

És nőként mondom, hogy egy 17 cm-es magassarkú azonkívül, hogy tönkre vágod vele a lábadat még undorító is, számomra kifejezetten utca sarki...

De hát, ízlések és pofonok.

Szerintem inkább néznél ki vele nevetségesen, mint magabiztosan és jól...:D

2015. máj. 31. 08:41
 24/28 A kérdező kommentje:
Jól sikerült a randi,a srác meg volt elégedve mindennel
2015. máj. 31. 08:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Magában meg gondolt, amit gondolt...:D
2015. máj. 31. 09:20
 26/28 anonim ***** válasza:
A kérdező nem nő, igaz ezt nem is állította sehol magáról, csak sokan alapból ezt feltételezik a magassarkú miatt:)
2015. máj. 31. 09:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Utolsó. A heteroszexuális rivatban van. Egy 182 centis átlagosan öltöző homokos a kutyának nem tűnne fel. Minek venne fel magassarkút, hogy még a vak is észrevegye. Ilyen szintű feltűnési exibicionizmus még a ratyifelvonuláson sibcs.
2015. máj. 31. 11:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha a srác örült egy 2 méteres nőnek, akin qrváknak való cipő volt, akkor... akkor... akkor oké. :D

Meg amúgy is... miért kell ennyire erőlködni? Azért vetted fel, mert a pasinak tetszett, hát... na mindegy.

Meg amúgy is magas vagy. Miért csak magassarkúban vagy magabiztos? (igaz, utána meg azt írtad, hogy a pasi miatt veszed fel...)

2015. jún. 14. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!