Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha szex közben a lány a csiklóját izgatja?
Kezdjük azzal, hogy miért nem beszéled meg a partnereddel? Nagyon fontos nyílt kommunikáció, hogy tudja a másik Neked mi a jó és ugyanúgy fontos, hogy Ő mit akar, illetve, hogy zavarja-e Őt, hogy közben izgatod magad.
A többi fiú elmondhatja a saját véleményét, de itt nem fogod megtudni, hogy a Te párod hogyan viszonyul a dologhoz.
A leírásodból azt veszem ki, hogy ilyenkor inkább beletörődsz, hogy nem lesz orgazmusod, csak a partnered elégül ki, mert Te inkább feladod, mivel "kellemetlen"/kínos a szitu.
Mennyivel jobb lenne, ha inkább leülnél nyugodtan beszélgetni vele, elmondanád, hogy Te mitől élvezel el, esetleg Neki is lennének még ötletei, mondjuk tovább izgatná a csiklód közben, vagy hosszabb előjátékot folytatna, esetleg olyan pozitúrát választanátok, ahol a behatolás közben a csiklót is tudja a farkával ingerelni.
Szóval a lényeg a "kommunikáció"! - 37F
Dehogy!
A legtöbb lány csak akkor tud igazán kielégülni ha közben nyalják a csiklóját. Persze a srácok erről elég keveset tudnak!
Édesem, veled nem szeretkeznek, téged csak dugnak!
Igen fontos a kommunikácio. Kérdezd meg öt de egyáltalán nem kinos téma hidd el :) én az exemnek mondtam hogy nyuljon oda közben ö elintézte annyival hogy nem éri el(hátulrol csináltuk) magamnak meg nem mertem odanyulni mivel elötte sosem mertem kimutatni amit akarok ..:/ szoval beszéld meg vele fontos hogy te is élvezd ne csak ö, hiszen tényleg a nök nagyobb része nem képes "csak" hüvelyi orgazmusra.
21l
Osztom a 11-es és 13-as véleményeket.Ennek ez a legjobb módja a kommunikáció.
Annyit hozzátennék,hogy férfi szemmel számomra is izgató a dolog,de valóban olyan érzést kelthet a pasiban mintha ő nem lenne képes kielégíteni a párját és azért simogatja magát pluszban a nő.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!