Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar sok pasi análszexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar sok pasi análszexet, ha fordítva nem engednék, hogy beledugjunk valamit a hátsójukba?

Figyelt kérdés
Amelyik kicsit értelmes, annak tudnia kell, hogy az fájdalmas dolog... egy szimpla székrekedés is fájdalmas, nem ám oda befelé. Bezzeg ha azt mondom oké, legyen, de akkor a te ánuszodba is teszünk 1 nagy kígyóuborkát, vagy vibrátort, akkor félreáll a szájuk és hirtelen elállnak a szándékuktól. Miért? Mit élveznek azon ha a másiknak fáj? Vagy ilyen rémítően sok szadista pasi lenne? Kíváncsi vagyok őszintén, mi a jó abban, ha kakis lesz a szerszámuk.
2015. máj. 28. 23:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

hányszor teszed még fel ugyanazt a kérdést?

de igen, engedném, hogy nekem is bedugj valamit, sőt még évezném is. hidd el van benne tapasztalatom, pedig nem vagyok biszex se meleg. szóval akkor most mi van? megbukott az érvelésed?!

tudod van aki jól is tudja csinálni, úgy hogy nem fáj egyáltalán, és nem azért csináljuk hogy kakis legyen, de egyrészt ez amúgy is ritka, másrészt nem mindenki akad fent ezen. sőt..

szóval többször ne írd ki a kérdést, inkább gondolkodj el ezeken.

36f

2015. máj. 29. 06:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Megértelek.

Én sem favorizálom de ha a kedves szeretné nem állok ellen.

Az a baj nálad hogy nem a megfelelő emberrel találkoztál aki ebbe bevezet. A kellő szakértelem hiánya az egyik. A másik hogy ugy állhattál hozzá mintha a fogászaton ültél volna.

Nem lazultál el.

A kedvesem vibrit nem de az ujjamat engedi.

2015. máj. 29. 07:15
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Az én párom felfogta, hogy én nem akarom és azóta nem forszírozza...
2015. máj. 29. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#13: sajnálom a párodat...
2015. máj. 29. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor fáj, ha beléd nevelték, hogy ami odalent van, az tiltott és piszkos. Az első barátnőm szabad szellemű nudista családban nőtt fel, azt tanulta, hogy a test, a szex szép és jó dolgok, ezért az elülső és hátulsó szüzességének elveszítése is fájdalommentes, könnyed és élvezetes volt. Aki gátlásokkal (és székrekedéssel) küzd, az persze, hogy kínlódik, ha ilyen kihívással kerül szembe.

Ahogy az előzők is írták, lazítással és síkosítással csodákat lehet tenni. Volt dolgom néhány análisan tapasztalt nővel, és mindegyiknél olyan könnyedén csusszant be a műszer, mintha olajozva lenne (nem ,nem azért, mert már szét voltak ****va).

2015. máj. 29. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor is fel lehet fogni, hogy van nő (és úgy látom szerencsére férfi is), akinek nem jön be. És náluk baromira nem kéne erőltetni... ennyi.

Ez a kérdés kicsit provokatív.

2015. máj. 29. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:

27/F

nem fajdalmas ,parommal rendszeresen csinaljuk de kellet ido es turelem amig megszokta fajdalom nelkul...es nem halt bele ,SOT szereti es elvezi

8. partnerem akivel csinalom es a 0-rol kezdtem es FAJDALOM MENTESEN ,,,,Nah ezert szeretnek a nok :)

2015. máj. 29. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Élvezem, szeretem, sőt mi több, már én követelem... Egyáltalán nem fáj, kifejezetten jó mind a kettőnknek. Sikosító, kicsi ujjazás, és szépen csúszik belém. Hatalmasat tudunk élvezni mind a ketten. Sőt, utána addig maradunk egymásban, míg ki nem csúszik... Nő vagyok, de már beszéltünk róla, hogy neki is megpróbálok így örömet szerezni. Nagy szabály! Ha két ember szereti egymást, ott nincsen tabu!
2016. febr. 10. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
iligy prűdeknek lepontozás vagy semmi, nem prűdeknek ment a zöld pacsi ucssó hozzászólónak baromira igaza van egyetértek vele sőt én ki is próbálnám ha találok alkalmas személyt (csajt rá) írj pm-et ha te is kipróbálnád
2017. nov. 6. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!