Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lett ennyire önző az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire önző az ágyban?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, de még sosem éreztem ennyire a különbséget kettőnk szexuális igényei közt, mint most. A minőséggel sosem volt baj, igaz, a mennyiség okozott már kellemetlenségeket ez idő alatt, mivel én a több orgazmus képviselője vagyok, ő pedig a tipikus egylövetű férfi, aki egy aktus utáni folytatásra nem képes. A baj már ott kezdődött, hogy orális kielégítés után ő már nem volt "képes" hozzám érni mondván, hogy a beteljesülés után a férfiak nem kívánják a szexet, így csak unalom lenne a hátán engem kielégíteni, akár nyelvvel akár az ujjaival. Nem éreztem eddig az önzőségét eddig, pedig ismerjük egymás igényeit. Ő az a tipikus birtoklási vággyal bíró férfi, akinek szava szent és sérthetetlen, ha ő azt mondja hogy nem képes bizonyos dolgokra ő nem fog tenni érte, meg se próbálja. Ha több érintésre vagy gyengeségre vágyom, romantikára vagy szép szavakra, akkor a válasz, hogy ő nem ilyen alkat, ne is várjam el tőle. Volt már több veszekedés emiatt, de én ezt már úgy fogom fel, hogy nem hagy érvényesülni és az én szempontjaim figyelembe se veszi. Ilyenkor mire gondoljon egy nő, ha durcáskodás után nyugtatásul mondogatja nekem hogy "de hát szívem én szeretlek, imádlak, kérlek ne veszekedjünk?" Emellett viseljem el az önzőségét és maradjak kiszolgáltatva neki? És mindennek érzelmi zsarolás, sírás az ára. Ti mit tennétek?

23/L

2015. máj. 28. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a megoldás, elégítsen először ki ő, és majd utána megkapja a magáét (mivel te jobban bírod élvezés után). Nekünk is van néha ilyen a párommal, hogy vsgy nekem, vagy neki épp nincs ereje, kedve viszonozni. Ez van, nem tesszük szóvá, nem azért adtunk, hogy mi is mindenféleképpen kapjunk...

A barátod kifejezetten bunkóan kezelte ezt az esetet, és bár ettől még nem látom, hogy kiszolgáltatva lennél, ha ennyire különbözőek vagytok, és zsarolásig jutottatok a kapcsolatban, akkor annak nem sok értelme van sajnos.

2015. máj. 29. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Lépj le. Kismilliószor leírtam, és biztosan van, akinek a könyökén jön ki, hogy nem vagyunk egyformák, és nem illünk össze egyformán mindenkivel. A testi szerelem fontos szegmense az életünknek, és ha nem kielégítő, az előbb-utóbb kenyértörésre viszi a kapcsolatot. Lehet javítani (vagyis inkább javítgatni) rajta, de mivel eleve az igényeitek mások, ez csak meddő gatyázás, időhúzás lenne.

Keress más, hozzád jobban illő férfit.

2015. máj. 29. 11:27
 13/14 anonim ***** válasza:

én a helyedben szakítanék vele. egy férfi legyen férfi az ágyban is :)

Én szívem szerint annyit kényeztetném a barátnőm ha lenne... hogy túl sok is lenne neki biztos. én imádom kényeztetni a lányokat :) :3 :)

18/F

2015. jún. 7. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Megoldódott gondolom azóta a probléma...

De nyilván a barátod egy önző fax. Remélem elhagytad már?

Ha nem írj nyugodtan egy normális 40 es sportos pasinak mint én! :)

2020. máj. 2. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!