Bárányhimlős lett a kistesóm, én már voltam pár éve, de egy ágyban aludtunk. Elkaphattam?
Figyelt kérdés
Féltestvérem csak, és hétvégén náluk voltam 3 napig. Tegnap este még semmi baja nem volt, mellette aludtam, és reggelre teli lett pöttyel. Én hazajöttem még reggel, de egész este mellettem feküdt.
Pár éve (4-7, nem tudom pontosan már) átestem rajta, elég csúnyán, 2-3 hétig feküdtem, de már iskolás voltam, és nem is kicsi. Most 15 vagyok, lány. Lécci nyugtassatok meg hogy nem lehet bajom ettől :///
2012. aug. 6. 12:03
1/4 Antimod válasza:
Nem lehet bajod, mert az immunrendszered már ismeri a vírust.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom nem kaphatod el még 1x. Legalábbis nem hallottam arról, h valaki 2x bárányhimlős legyen. Szervezet megjegyzi életed végéig és rögtön termeli az ellenanyagot.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. aug. 6. 12:29
4/4 A kérdező kommentje:
Végül nem lett bajom szerencsére, köszi a válaszokat!:)
2012. okt. 26. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!