Bárányhimlős vagyok a számban is van vmi fehér cucc ez mi?
17éves lány vagyok most kaptam el ezt a vackot,a szemeim is vörösek folyamat szédülök lázas vagyok . mikor mulik el?
hétfőn jelent meg egy pötty kedden még 1 2 csütörtökön már az arcomon is ma meg már mindenhol televagyok és nagyon rossz
3 és fél, legalábbis nekem ennyi volt
Első héten aludni sem tudtam, úgy viszketett mindenem, csak az arcomon 46 kiütést számoltam.
Kellene, hogy kapjál rá gyógyszert (a szövődmények ellen), a felnőtteknek normális orvos felírja! (Nem ecsetelőt, hanem tablettát.)
Ne piszkáld őket, akkor nem marad heges, és ne használj rájuk szappant, tusfürdőt, krémeket, egyéb illatszert, csak majd 2-3 hét múlva. Az arcodat óvatosan mosd, zuhannyal spriccelj rá vizet és óvatosan töröld le. Főleg ha már sebesednek a pöttyök. Ha leszakad a seb, vagy leszeded, nagyon csúnya heg marad a helyén, nekem 5 éve megvan néhány.
Ha a hajad alatt is van kiütés, akkor mellőzd a hajmosást, hiszen nem száríthatod. Ha meleg van, és magától szárad, akkor se használj sampont. Nagyon csúnya lesz, de a vegyszerekkel sokat lehet rontani a helyzeten.
A lázra vegyél be lázcsillapítót és maradj ágyban.
Amikor már jobban leszel és nem lesz lázad, sötétedés után ki lehet menni sétálni egy kicsit (amikor nem látják, hogy nézel ki...).
úr isten! már alig várom hogy elmuljon és nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,és a segítséget !
sumetrolimot kaptam 2x2 kell bevennem. amikor orvosnál voltam akkor még csak pár pöttyöm volt kedden kell visszamennem ...ja és pisit is kell vinnem...lehet azért mert sokszor volt felfázással bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!