Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok pasi hogy neki átlag feletti van? 😂
Figyelt kérdés
Neten meg mindenhol terjed ez a félrevezető szöveg hogy 13-15 cm az átlag! És akinek mondjuk 16-7 van az tök nagyra van magával hogy ő már a nagy kategória! :D valójában 18 ig az csak átlagos...
25\n
2015. máj. 28. 07:02
11/19 anonim válasza:
#10: tudom a kezem méreteit, így ahhoz viszonyítva kb pontosan meg tudom saccolni a méretet :) amúgy tényleg 13-4 a nagy átlag. 16-7 meg szerintem a pont tökéletesen nagy kategória, nem is kell annál nagyobb :D
12/19 anonim válasza:
Mondjuk az átlag egy nagyszámú felmérés alapján lett számolva (gondolom, bemondás alapján...), és nem a te pasijaid átlaga alapján. ;)
13/19 anonim válasza:
Nekem a barátnőm mérte. 22cm. Két kézre fogja és még így is marad bőven ami a szájába csúszik. Nekem azt hiszem átlagon felüli van. A barátnőm szerint is. De én nem tartom ezért nagyra magam. Boldog vagyok mert a barátnőm sokat akarja használni!!!!
14/19 anonim válasza:
Lányok!(tisztelet a kivételnek)Ti farok alapján válogatjátok a psit?pl:összejösz egy sráccal és szerelmes is lettél csak azért ott hagynád mert csak 15cm a farka.A többi nem is szàmít amibe az elején beleszerettél?Mert ha így van akkor fogj egy üveg bort id meg dugd fel magadtak utána öleld át és aludj vele.Méretileg nem fog problémát okozni.De hol a többi?
15/19 anonim válasza:
Én a kb 16cm-el is boldog vagyok:)
16/19 anonim válasza:
Egyébként szerintem a nagy pénisz nem érdem hanem állapot. Úgyhogy nem tudom mire olyan büszkék nem is csináltak semmit csak magától olyan lett.
17/19 anonim válasza:
Napi provokativ kerdes. Kit erdekel, te mit gondolsz atlagnak? Elarulom, hogy igen keves retegnek van 18 vagy afeletti centis farka Magyarorszagon, rakas ember bekamuzza neked a 15-16 centiket is 18-19 nek. A noi szemmertek pedig tragikus, mint tudjuk. Eleve felesleges ilyeneken ragodni. Vagy mi ferfiak is szabocentivel alljunk oda mellkormeretet merni dugaskor? Nice!
18/19 anonim válasza:
,, Lányok!(tisztelet a kivételnek)Ti farok alapján válogatjátok a psit?pl:összejösz egy sráccal és szerelmes is lettél csak azért ott hagynád mert csak 15cm a farka.A többi nem is szàmít amibe az elején beleszerettél?Mert ha így van akkor fogj egy üveg bort id meg dugd fel magadtak utána öleld át és aludj vele.Méretileg nem fog problémát okozni.De hol a többi? "
Ezt csak a férfiak hiszik :)
19/19 anonim válasza:
22/7 az mar atlag feletti nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!