Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak a nőnek nagyobb az "értéke", aki engedi az anált?
Értem, köszönöm a válaszokat.
Igen, hetes, én is ezt vettem észre, sajnos.
Akinek elvárás, annak mennyiszer kell megtenni? Elég havonta egyszer?
Persze, azért nem minden pasinál így van, örülök, hogy olyanok is írtak, akiknek ez nem lényeg! :)
Kár, hogy ez csak kis százalék, és az esély, hogy egy ilyen Férfival kerülök össze, inkább felkészítem magam az elkerülhetetlenre.
Kérdező ha valamit nem akarsz ne tedd meg. Ez baromság csak rossz élményeket szerzel.
Nálam párom egyszer kérdezett rá az análra, mert exe engedte én közöltem, hogy sem most sem soha. Elfogadta együtt vagyunk és boldognak tűnik. Ő ezt állítja és én is ezt érzem. Szeret úgyhogy eszébe sincs erőltetni olyasmit ami engem taszít. Kötünk elég kompromisszumot ebben ő engedett, másban meg én. Ha egy pasi az anál miatt félremegy az annyit is ér. Ha nem akarod ne csináld, ha érdekel próbáld ki és azalapján dönts.
13-as, kedves Tőled, köszönöm, hogy ezt írtad.
Már kipróbáltam, megalázó volt, de ha akarok pasit, muszáj csinálnom, hogy ne hagyjon ott.
Te szerencsés voltál, illetve vagy, hogy a barátod ezt megérti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!