Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annak a nőnek nagyobb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak a nőnek nagyobb az "értéke", aki engedi az anált?

Figyelt kérdés
Aki nem, az már nem is kell senkinek?

2015. máj. 27. 21:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat.

Igen, hetes, én is ezt vettem észre, sajnos.

Akinek elvárás, annak mennyiszer kell megtenni? Elég havonta egyszer?

2015. máj. 28. 10:48
 12/24 A kérdező kommentje:

Persze, azért nem minden pasinál így van, örülök, hogy olyanok is írtak, akiknek ez nem lényeg! :)

Kár, hogy ez csak kis százalék, és az esély, hogy egy ilyen Férfival kerülök össze, inkább felkészítem magam az elkerülhetetlenre.

2015. máj. 28. 10:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező ha valamit nem akarsz ne tedd meg. Ez baromság csak rossz élményeket szerzel.

Nálam párom egyszer kérdezett rá az análra, mert exe engedte én közöltem, hogy sem most sem soha. Elfogadta együtt vagyunk és boldognak tűnik. Ő ezt állítja és én is ezt érzem. Szeret úgyhogy eszébe sincs erőltetni olyasmit ami engem taszít. Kötünk elég kompromisszumot ebben ő engedett, másban meg én. Ha egy pasi az anál miatt félremegy az annyit is ér. Ha nem akarod ne csináld, ha érdekel próbáld ki és azalapján dönts.

2015. máj. 28. 10:58
 14/24 A kérdező kommentje:

13-as, kedves Tőled, köszönöm, hogy ezt írtad.

Már kipróbáltam, megalázó volt, de ha akarok pasit, muszáj csinálnom, hogy ne hagyjon ott.

Te szerencsés voltál, illetve vagy, hogy a barátod ezt megérti. :)

2015. máj. 28. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
így van, a pasiért ezt meg kell tenni. a szeretet kimutatása nem abból áll,hogy elmondom neki, és kész, vagy esetleg főzök valamit.... ezt bárki tudja.
2015. máj. 28. 11:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem élvezted?
2015. máj. 28. 14:46
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerinted ha élveztem volna így állnék hozzá? :D
2015. máj. 28. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
De miért nem:D
2015. máj. 28. 23:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ma már ez is kötelező a nőknek, hogy élvezzék, sajnálom, hogy nem tudok ennek se eleget tenni.
2015. máj. 29. 09:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát megdöbbenve olvastam a válaszokat hogy hogy állnak ehhez a pasik.(mert kevés nö élvezi ezt és csodálkoznak ha te nem) mert szinte kötelezö élvezni. Amikor az egész olyan mintha épp sz@rnia kéne az illetönek..
2015. máj. 29. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!