Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utálok élni egyszerüen nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok élni egyszerüen nincs kedvem, ha lenne egy barátnőm akkor visszatérne az életkedvem?

Figyelt kérdés
amikor csak lehet megdugnám, csokolgatnám ölelgetném, jol bánnék vele, el vinném ide oda, vennék neki ezt azt, jo életünk lenne, és ezáltal én meg jobban lennék, igy van e?

2015. máj. 27. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak az a szomorú, hogy úgy nem lesz barátnőd ha mindenki látja rajtad a depressziót. először kell vidámkodni meg örülni az életnek meg stb. ez pozitív kisugárzást fog eredményezni, amivel jobban be tudod vonzani a tojókat. dá
2015. máj. 27. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
A barátnő nem feltétele a boldog életnek, csupán kiegészítő.
2015. máj. 27. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
én is gondolkodtam ezen a kérdésen és szerintem is több életkedvem lenne, ha lenne barátnőm, mert tudnám hogy valakinek kellek... hogy valaki szeret... az hogy a szüleid szeretnek az nem olyan mintha egy barátnőd van és ő mondja nap mint nap neked hogy "szeretlek édesem" te meg visszamondod neki, hogy "én is téged édesem". =/ Bárcsak nekem is lenne barátnőm... 22/F
2015. máj. 27. 01:53
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Nincs így.

Szánalmas ez a nyavalygás, hogy egyedül semmit sem ér az ember. Szerinted így kinek kellenél? Te összejönnél magaddal?

#1-es is jól mondja.

Mondjuk amit te leírtál, az nem egy barátnő... Mintha egy szex-, meg szeretethiányos, búval bélelt kisfiút olvasnék. Egy párkapcsolat nem csak testi meg anyagi dolgokon alapul, hiába álmodozol erről.

Először is, két emberből áll - szóval már az elején buktad. Azt se tudod ki vagy, annyira "kivagy". Ha utálod, ahogy élsz, talán változtass rajta. Ez a "nincs kedvem" kifogás. Nem mástól kell várni a megváltást. Ha mégis annyira kell neked valaki, akkor tegyél érte. Nem hinném, hogy bárki szívesen összekötné az életét egy ilyen "érzelmi haldoklóval".

Megértem, ha csak egy másik ember tudna értelmet adni az életednek, de sajnos megesik, hogy csak te maradsz magadnak. És ez sokszor nem ok nélkül van. Ez egy jel, hogy ideje már, hogy ne mások után kapálózz, hanem tedd saját magad érdemessé arra, hogy egyedül is boldog lehess.

(Engem se szeretett senki, de sose izéltem, hogy nincs barátom - és mostanra mégis csak lett.)

18/L

2015. máj. 27. 04:41
 5/6 anonim ***** válasza:
4. válaszoló megmondta a tökéletes választ a kérdésedre. Amíg te nem tudod szeretni magad addig más sem fog tudni. Először tanulj meg egyedül boldog lenni és utána társat találni már nagyon könnyű lesz.
2015. máj. 27. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló volt velem (telente), szerintem ennek a depresszióhoz közeli állapotnak sok köze lehet a candidához. Változtass az életmódodon: egészségesen étkezz (no cukor, no élesztő,stb...) és SPORTOLJ! Amióta így élek, van önbizalmam és sikereim, bármikor és bárhol ismerkedem. Ha hallgatsz rám, garantáltan jobb lesz a közérzeted, ezáltal a kisugárzásod is. Ha nem, tapasztalataim alapján minden rosszabb lesz, belesüllyedsz az önmarcangolásba, ami nagyon káros. Hajrá, szedd össze magad és sok sikert! 23/f
2015. máj. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!