Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok élni egyszerüen nincs kedvem, ha lenne egy barátnőm akkor visszatérne az életkedvem?
Nincs így.
Szánalmas ez a nyavalygás, hogy egyedül semmit sem ér az ember. Szerinted így kinek kellenél? Te összejönnél magaddal?
#1-es is jól mondja.
Mondjuk amit te leírtál, az nem egy barátnő... Mintha egy szex-, meg szeretethiányos, búval bélelt kisfiút olvasnék. Egy párkapcsolat nem csak testi meg anyagi dolgokon alapul, hiába álmodozol erről.
Először is, két emberből áll - szóval már az elején buktad. Azt se tudod ki vagy, annyira "kivagy". Ha utálod, ahogy élsz, talán változtass rajta. Ez a "nincs kedvem" kifogás. Nem mástól kell várni a megváltást. Ha mégis annyira kell neked valaki, akkor tegyél érte. Nem hinném, hogy bárki szívesen összekötné az életét egy ilyen "érzelmi haldoklóval".
Megértem, ha csak egy másik ember tudna értelmet adni az életednek, de sajnos megesik, hogy csak te maradsz magadnak. És ez sokszor nem ok nélkül van. Ez egy jel, hogy ideje már, hogy ne mások után kapálózz, hanem tedd saját magad érdemessé arra, hogy egyedül is boldog lehess.
(Engem se szeretett senki, de sose izéltem, hogy nincs barátom - és mostanra mégis csak lett.)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!