Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Hány éves korodtól akartál szexelni, és mikor jött össze először?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 21:41
12/26 anonim válasza:
na akkor bevállalom én is a választ:
18 és 24f vagyok még nem jött össze :D :( :P
13/26 anonim válasza:
16. szülinapom. Sajnos nem úgy sült el, ahogy terveztem és a házigazda sírva rohant ki a szülinapjáról. Egy nagyon kedves barátom utánamjött. Bevallom, nekem mindig ő jött be, de nem akart többet. De bemutatott az egyik barátjának később, akivel 17 évesen összejöttem. Azóta az exem, de ő volt az első mindenben.
15/26 anonim válasza:
16 éves koromtól akartam,és 17 évesen jött össze.
18/L
18/26 anonim válasza:
Talán 14 lehettem..
18 vagyok, még nem sikerült, de már nem is az az életcélom, bár most hogy van barátnőm, lassan sikerülni fog, idő kérdése :D
F
19/26 anonim válasza:
20 évesen, végül 17 éves koromban történt meg, de nem bánom:)
17L
20/26 anonim válasza:
18 éves koromtól szerettem volna.
De még nem jött össze,és valószínűleg nem is fog sajnos. :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!