Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzem már a péniszét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzem már a péniszét annyira?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem, még éreztem, sőt... Aztán házasság, gyerekek... Mostmár ott tartunk, hogy amikor elkezdjük csinálni akkor érzem, aztán pár perc múlva már nem. Jó vele, el tudok élvezni, de szeretném végig érezni. 19 centi. Ugyhogy nincs a mérettel problémái. Ez a szüléstől lehet? De érdekes, mert ő azt mondja hogy végig szűknek érez. Hazudik?
2015. máj. 26. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Ez tényleg jó kérdés.. Ha ilyen 12cm-es rövid és 3,5cm vékony minipénisz lenne, mint az enyém, akkor megérteném a helyzeted.. Lehet, hogy kivétel vagy. A legtöbb esetben ilyen dolgok csak a kisfarkúakkal követnek be. Én még nem voltam házas, de emiatt szerintem nem is leszek, nincs szükségem arra, hogy a nő felrakúrjon.
2015. máj. 26. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, vannak azok a cikkek, mindenféle női magazinokban, meg honlapokon, hogy semmi reális alapja nincs annak, hogy szüléskor kitágul a hüvely, mert mennyire rugalmas, és stb stb, és még 100 évesen is olyan, mint 16-ban.

Na az hülyeség.

Ja, és mikulás sincs.

Egyébként nem föltétlenül hazudik, érezhet "valamit" ha nem is olyan erősen.

A legérzékenyebb része, a makkja, benned van, ezért intenzívebb az érzés.

Neked a hüvelyed belső falán közel sincs annyi érző idegsejt, mivel az a klitoriszon van.

2015. máj. 26. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
...(a megoldás hüvelytorna)
2015. máj. 26. 18:12
 4/4 anonim válasza:
Ha a szádba veszed érezni fogod hidd el.
2015. máj. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!