Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud kielégíteni a barátom?
ezt magadtól is tudod, mert suta és tapasztalatlan. továbbá nem elég figyelmes, nem érzékeny a jeleidre.
de mindegy is ... az aktus milyen ?D:
Neked már egy csomó kérdésedre kellett válasz!!!:P
Tanítsd meg!! Figyeltem mindig a párom rezdüléseit, de Nekem egy új kapcsolat (korábbi tapasztalataimtól függetlenül) mindig új tanulási folyamat teljesen nulláról. Figyelem rezdüléseit, apró sóhajait, nyögéseit. Hol, mi, hogyan jó neki. Ezért nem mennék bele egyéjszakás kalandokba se..
Szóval tanítsd. Ha nem is tudod elképzelni, vagy rávenni hogy konkrétan tanácsokkal lásd el, akkor hangokkal, rezdülésekkel jelezd, kérd meg hogy próbáljatok ki "új" dolgokat, hátha végre közeledni valami jó felé.
Vagy vedd át az irányítást!!:)
Ha nem csinálsz semmit, akkor nem tudom mire fel panaszkodsz, mitől lesz jobb? Ha meg teljesen reménytelen elhagyod, kész. A boldogság fontos, a szexuális izgalom fontos, az élvezetek fontosak, panaszkodni nem fontos. Megoldani szintén fontos! Javíts rajta, oldjátok meg együtt, elégítsétek ki magad közösen!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!