Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lehetne választani 13,17, vagy 22 hosszú péniszt szeretnétek, h legyen a barátotoknak?
13, mert az még pont belefér a számomra ideális 12-13 centis mérettartományba.
Számomra örök anatómiai rejtély marad, hogy hogyan tud valaki egy 20 centi körüli, vagy afeletti péniszt teljes hosszában befogadni, mikor nekem a nem éppen alacsony, 177 centis testmagasságommal a hüvelybemenettől 22 centivel feljebb már a köldököm van, a méhnyakam meg izgalmi állapotban is alig párcentivel a "félút" felett, azt is belekalkulálva, hogy a hüvely nem párhuzamos a test tengelyével.
A nőgyógyászom szerint az átlagosnál picivel hosszabb a hüvelyem, de az exemtől már a 15-16 centi hosszú péniszével is odafigyelést, ügyességet és önkontrollt igényelt a legtöbb pózban, hogy a szenvedély hevében ne találja telibe a péniszével a méhszájamat, mert mind a ketten azt szerettük, ha az orgazmustól folynak a könnyeim, nem a fájdalomtól.
A Párom pénisze kb. 12 centis, ez nekem pont ideális, egyrészt mert még épp az a méret, aminél teljesen önfeledten, felszabadultan lehet szeretkezni anélkül, hogy emiatt parázni kéne, másrészt azért, mert bizonyos pózokban nekem eszméletlen jó érzés, extra élvezet tud lenni, ha egy vadulósabb, szenvedélyesebb szeretkezés közben a testünk nagyobb felületen "összekoccan" lendületből, és ez magától értetődően csak annál a péniszméretnél játszik, ami lehetővé teszi a teljes behatolást.
inkább a 22 mint a 17 mert akkor nem kezdek el egy idő után fantáziálni, hogy milyen lenne egy nagyobb pénisszel.
jobb ha kicsit nagyobb mintha kicsit kisebb
imádom ha a méhszájamig hatol a vastag hosszú izmos farok, ez ad olyan orgazmust, amire vágyok
Van itthon egy ugyanilyen üveg borunk, a palackja a szabvány szerinti 750 ml-es.
Kíváncsiságból megmértem, hol a 22 centi a talpától: már nem is szűkölő részen, hanem a nyakának az egyenes szakaszán.
Ahhoz, hogy egy ilyen hosszú péniszt teljes hosszában sikerüljön "eltüntetni", tényleg nem hétköznapi anatómiai adottságok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!