Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik bélmákoztak azok szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik bélmákoztak azok szüzek maradnak?

Figyelt kérdés
Egy lány (szűz 15 éves) akivel le akarok feküdni, és szerintem rá is tudom venni mert eléggé bejövök neki nem rég bélmákozott ( az ilyen istennel kapcsolatos dolog, mint a keresztelés, elsőáldozás)és lehet hogy nem fog lefeküdni velem? Ugy tudom hogy a hivők nem nagyon teszik szét a lábukat. Egyébként én is az vagyok meg is vagyok keresztelve csak nem akarok szüzen meghalni.

#szűz #Isten #Jézus #hívő #bélmákozás
2015. máj. 25. 00:06
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

remélem hogy az a kislány jó nevelést kapott és idejében észhez kap.

szerintem 100% így lesz, és ne feled! az élet gyakran vissza adja a pofonokat.

tanács, vannak csajok kik könnyen szétteszik a lábukat némi juttatásért,inkább ott próbálkozz.

ha nemkel hozzá szív és szerelem akkor oda kel menni.

2015. máj. 25. 20:43
 22/30 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy milyen vevelést kapott, szét fogja tenni a lábát nekem :) Tul jol imerem őt, csak az ilyen prüd riba.ncok mint te meg az előző hozzaszolók nem teszik szét a lábukat
2015. máj. 26. 14:58
 23/30 anonim válasza:

attól hogy a suliban meg enged egy két tapit,még nem biztos hogy le is akar feküdni.de mindegy.ez a te dolgod.

csak képzeld magad az ő helyébe,te mit tennél magaddal?

ja és nem vaok büd rib,ugyan is fiú vagyok.D

2015. máj. 26. 16:24
 24/30 A kérdező kommentje:

Hidd el, le fog feküdni velem.

egyébként nem gondoltam volna hogy fiu vagy :D Hogy lehetsz ennyire töketlen buz.i? Vagy talán tényleg buz.i vagy és ezért kötekedsz haahhaahha

2015. máj. 26. 16:29
 25/30 anonim válasza:

gondoltam hogy ez lesz a válasz D

természetesen nem hívő családos vagyok.

csak gondolkozz ha nem szereted csak ki kihasználod neked jó de ő neki miután rájön hogy csak annyira kelet neked,nagy csalódása lesz.és már nem ugyan úgy fog tekinteni a fiukra.

de ha oda adja magát majd tanul a saját kárán.D

mind egy te tudod.

2015. máj. 26. 16:45
 26/30 anonim válasza:

természetesen nem......

bocs

2015. máj. 26. 16:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Köszönö kedves kérdező a korábbi kérdéseimre a választ!

Nem csak hülye vagy,de gyökér is,ez világosan kiderült a számomra...mellette még gyerek is...

Ha csak egy "darab húsra " vágysz,miért nem mész el kur.ázni?

Miért akarsz kis híján tönkretenni egy fiatal lányt?

Honnan tudod mi lesz a reakciója,milyen lelki problémát okozol neki,ha megdugod, aztán "lelépsz "?

Gondolkozz már kérlek, vagy ennyire sötét vagy,már ne haragudj?

Kapj már észbe gyerek...!!!

2015. máj. 26. 18:58
 28/30 A kérdező kommentje:

Azért vagyok hülye mert nem válaszoltam a kérdésedre? Talán azért nem válaszoltam mert nem érdekelt. Nem fog tönkremenni azért mert megdugom és nem lesz szűz attól még ugyanúgy egészséges lesz, lesz munkája, barátjai, szép lesz, nem fogja senki látni rajta hogy nem szűz, egyszer úgy is elveszíti, és ha tetszik ha nem lesznek még ilyen "gyökerek" az életben, még rosszabbak is.

Mondjuk ha megismernél látnád, hogy nem is vagyok én olyan rossz ember :) Még senki nem mondta ezt rám. Ez csak az előítéleted

2015. máj. 26. 19:23
 29/30 anonim válasza:

fiú vagyok de nem érzéketlen tuskó.

egy szűz kislánynak nagyon sokat jelent az hogy kinek adja a szüzességét. ha rosszul dönt. az hatalmas lelki összeomlást okozhat neki.

és azért a büd..rib... túlzás volt.egy nővel nem beszél hetel így.

amely amúgy is alaptalan,mivel aki nem teszi szét bárkinek a lábát az pont az ellentéte annak amit rá mondtál.

jó én nevetem rajta mivel fiú vagyok,de egy nőőőőőő@.

2015. máj. 26. 19:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Látom még mindig nem érted haver...

Nem akarok személyeskedni, mondjuk megtettem,de mégis mire kellene következtetnem az írásaidból? Lehet előítéleteim vannak,igen. Nem véletlenül.

Mindegy,bízzunk benne,hogy a lány nem adja be a derekát,ha igen, akkor abban,hogy nem fogja annyira rosszul érinteni ez az egész.

Látom felesleges neked magyarázni.

Tégy,amit jónak látsz, remélem időben megjön az eszed.

Lelkiismeretről hallottál már?

2015. máj. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!