Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik bélmákoztak azok szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik bélmákoztak azok szüzek maradnak?

Figyelt kérdés
Egy lány (szűz 15 éves) akivel le akarok feküdni, és szerintem rá is tudom venni mert eléggé bejövök neki nem rég bélmákozott ( az ilyen istennel kapcsolatos dolog, mint a keresztelés, elsőáldozás)és lehet hogy nem fog lefeküdni velem? Ugy tudom hogy a hivők nem nagyon teszik szét a lábukat. Egyébként én is az vagyok meg is vagyok keresztelve csak nem akarok szüzen meghalni.

#szűz #Isten #Jézus #hívő #bélmákozás
2015. máj. 25. 00:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
ne hidd azt hogy ezzel neki olyan hatalmas nagy szívességet tennél hogy elveszed a szüzességét... meg mi lenne ha mondjuk nem feltételezésekbe bocsátkoznál, hanem kúltúráltan gondolkodó ember módjára megbeszélnéd vele a dolgot, hogy őmit gondol a házasság előtti szexről...
2015. máj. 25. 12:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tanulj még egy kicsit, éld az életet, nézz tartalmas filmeket/színházi előadásokat, olvass, és gyűjts tapasztalatokat.
2015. máj. 25. 12:24
 13/30 A kérdező kommentje:

Mindegy :/ megprobálkozok nála, ha nem megy nem fogom eröltetni.

Egyébként nagyon hülyén hangzana ha megkérdezném, hogy mit gondol a házasság előtti szexröl, csak zakkantnak nézne.

#11 már nem a 90-es éveket éljük

2015. máj. 25. 12:30
 14/30 anonim ***** válasza:
59%

Persze nem a 90 es evek... Meg nem direktbe kell megkerdezni, hogy mondcsak tunderbogar mi a velemenyed, hanem ravezetni, erdeklodonek lenni, megkerdezni okosan hogy mennyire is hivo a kis leanyzo... Ahogy monftad nem a 90es eveket eljuk igy az erkolcsok is lazulnak, nem annyira szigoru mar ez a hazassag elott hozzam se erj dolog... Bar ha ilyen fiatalon bermalkozott( en 18 voltam altalabab ezidotajt szoktak) eleg komollyan gondolhatja)

Amugymeg hogy a konkret kerdest megvalaszoljam, a bermalkozas nem egyenlo az orok fogadalommal nem kell apacanak/papnak bevonulni vagy szuzessefi fogadalmat tenni...tehat nem feltetlenul marad szuz az illeto...

2015. máj. 25. 12:48
 15/30 anonim válasza:
100%
Hogy te mekkora egy tapló vagy...
2015. máj. 25. 16:43
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Te! Hát nem érted?

Amit leírtál...semmire nem tartod ezt a lányt.

Egynek jó lesz, kb így vagy vele,ő pedig lehet neked adja a szüzességét.

Ő tarthat téged a nagy Ő-nek, lehet le is fekszik veled, de szinte biztosan komoly lelki sérülést fogsz okozni neki a jövőben, mert nem az az ember vagy,akinek gondol.

Igazából nem tudom eldönteni, hogy még ennyire gyerek vagy,vagy egy ennyire hülye gyökér lennél?

Kérlek áruld már el melyik?

2015. máj. 25. 16:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Hát nem, jol mondod, nem az az ember vagyok akinek ő gondol engem nem igazán ismer engem, nem tudja valójában hogy én belül milyen is vagyok. De ez engem nem érdekel, nem fog összeroppani lelkileg ha csak megdugom és csak barátok maradunk továbbra is, majd elfelejti. Azt is tudom hogy nem ugy néz rá mint akit szivböl szeret, csak barátként néz rám, és csak egy barátiszex lenne semmi komoly.
2015. máj. 25. 17:09
 18/30 anonim ***** válasza:
Hm, döbbenetes.
2015. máj. 25. 17:13
 19/30 anonim válasza:
100%
Remélem mielőtt megdughatnád egy véletlen baleset folytán elveszted a nemi szerved. Szép napot!
2015. máj. 25. 17:31
 20/30 A kérdező kommentje:

Valahogy számítottam az ilyen válaszokra. Ilyeneket kivánsz nekem pedig nem is ismersz. Csak nem értitek a helyzetemet, de mindegy, ez sem a ti bajotok.

#19 Majd amikor megdugtam jol, és élveztem is, és ő is, gondolok rád!! :)

2015. máj. 25. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!