Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bélmákoztak azok szüzek maradnak?
Mindegy :/ megprobálkozok nála, ha nem megy nem fogom eröltetni.
Egyébként nagyon hülyén hangzana ha megkérdezném, hogy mit gondol a házasság előtti szexröl, csak zakkantnak nézne.
#11 már nem a 90-es éveket éljük
Persze nem a 90 es evek... Meg nem direktbe kell megkerdezni, hogy mondcsak tunderbogar mi a velemenyed, hanem ravezetni, erdeklodonek lenni, megkerdezni okosan hogy mennyire is hivo a kis leanyzo... Ahogy monftad nem a 90es eveket eljuk igy az erkolcsok is lazulnak, nem annyira szigoru mar ez a hazassag elott hozzam se erj dolog... Bar ha ilyen fiatalon bermalkozott( en 18 voltam altalabab ezidotajt szoktak) eleg komollyan gondolhatja)
Amugymeg hogy a konkret kerdest megvalaszoljam, a bermalkozas nem egyenlo az orok fogadalommal nem kell apacanak/papnak bevonulni vagy szuzessefi fogadalmat tenni...tehat nem feltetlenul marad szuz az illeto...
Te! Hát nem érted?
Amit leírtál...semmire nem tartod ezt a lányt.
Egynek jó lesz, kb így vagy vele,ő pedig lehet neked adja a szüzességét.
Ő tarthat téged a nagy Ő-nek, lehet le is fekszik veled, de szinte biztosan komoly lelki sérülést fogsz okozni neki a jövőben, mert nem az az ember vagy,akinek gondol.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy még ennyire gyerek vagy,vagy egy ennyire hülye gyökér lennél?
Kérlek áruld már el melyik?
Valahogy számítottam az ilyen válaszokra. Ilyeneket kivánsz nekem pedig nem is ismersz. Csak nem értitek a helyzetemet, de mindegy, ez sem a ti bajotok.
#19 Majd amikor megdugtam jol, és élveztem is, és ő is, gondolok rád!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!