Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kínos? Elmondjam a barátomnak?
Nem kinos en is elmondtam a hasonlo vagyaim a baratomnak es orommel fogadta :)
Nyugimodtan mond el neki lehet meglepodsz. Majd :D
18/L
Misszionárius közben jól esett mikor egyik nap hátra tettem a fejem fölé mint a két kezemet, majd megfogtam az ő kezeit és vele együtt tettem oda. Azután kérni sem kellett ott tartotta, szinte le voltam fogva. Ez nagyon kellemes és jó érzés volt.
Vagy rávezeted, vagy aranyosan mondod neki, hogy nagyon ki szeretnéd próbálni a kissé vadulósabb szeretkezést. Azt szeretnéd ha irányítana és uralkodna is fetted. Ha te akarod, nem hiszem, hogy ne bírná megtenni, mert félne, hogy fájdalmat okoz, mivel ugye mégis csak te akarod.
"Figyelj "Pisti" ..ömm. tudod, nagyon szeretlek és imádok veled lenni, de tudod van, ami birizgálja a fantáziámat..szexuálisan.
Nem kell durva dologra gondolni, nyugi, csak arra, hogy izgat a gondolat, hogy kiszolgáltatott legyek. Például, lehetnél egy picit durvább vagy hátraköthetnéd a kezem.. *szégyenlős mosoly* Persze nem durván, csak játékból. Mit szólsz, kipróbáljuk? "
ez olyan 25 másodperces kismonológ.
Párkapcsolatban élsz, ha ilyen kicsi dolgokat nem mersz vele megbeszélni... :)
Amúgy, sok sikert hozzá és hajrá!! :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!