Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy nem fájt az első anál?
7es nekem meg rád kellett nyomnom egy zöldet.:-D
De igazad van..
A r**bancság nem egyenlő azzal, hogy valaki utcalány. Ezt a válaszoló sem állította. Látszik, hogy fiatal vagy és egy szöveget sem tudsz értelmezni. És valóban, itt már a segg a punci, az az alap egy nőnél, hogy az anált szeresse, vagy legalábbis megjátsza, hogy szereti. Ügyes vagy, mert neked mindig lesz pasid, mert ha butácska is leszel, a segglyukad mindig készen áll.
Szöveget nem tudsz értelmezni, de f* sz azért már járt a seggedben. Gratulálok. :) Idejöttél dicsekedni, csak hogy még jobban lejárasd azokat a nőket (és nem tinip***csákat, mint te vagy), akiknek nem tetszik az anál, annak ellenére, hogy már próbálták. Ezért is gratulálok. Hiszen elérted a célod.
Csak így tovább, jövő generációja! ;)
elmondaná nekem valaki miért gond az anális szex? Akár 16-17-18 vagy 44 évesen?
ha neki tetszik és a párjának is, akkor ki vagyok én vagy te, vagy akárki hogy beleszóljon hogy héééé a segg az nem pi@na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!