Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem? Szeretkeztem a barátommal de nem védekeztünk, nekem ez volt az első neki mar nem, nem fajt se semmi meg csak el sem véreztem mit jelent ez h van ez? Nm értem
Attól hogy neked az első volt, még nagyon is lehetsz terhes.
Amúgy meg nem mindenkinek fáj az első. Örülj mert a pasid jól csinálta.
Ha nem védekeztetek akkor mindegy,hogy fájt vagy vérzett,így is úgy is teherbe eshetsz!Mikor történt az együttlét?Ha 72 órán belül akkor írass fel 72 órás tablettát.Az együttléttől számolva 10-14 napra reggeli első pisiből csinálj egy tesztet.
De ha még nem szeretnél babát és nem tudtok védekezni akkor inkább ne szeretkezzetek!
Simán lehetsz terhes. Örülj neki, hogy ilyen rugalmas a szűzhártyád és nem fájt.
A 72 órás tablettáról tudnod kell, hogy úgy működik, hogy ha terhes vagy, megöli benned a babát. Ezt persze sokan nem tartják gyilkosságnak, de vannak olyanok is, akiknek ez lelkiismereti gondot okoz, mert ők gyilkosságnak érzik.
Remélem, nem vagy terhes, hacsak nem akarod. A jövőben mindenképp legyetek körültekintőbbek! A kérdésedből ítélve eléggé fiatal lehetsz, még ráérsz a szex-szel, inkább olvass róla minél többet, hogy elkerüld a rossz dolgokat. (Pl. egy sor betegség). Ha mégsem bírod ki, legalább használjatok óvszert, bár az sem 100%-os védelem. Beszéld meg a védekezés módját a szüleiddel vagy egy nőgyógyásszal.
Utálom az ilyen értelmetlen válaszadókat.
Nem ő volt/lesz az egyetlen,akivel megesik/eshet az ilyen.
De ha már egyszer "kétségbe esve" segítséget kér valaki,akkor nem így kéne rá válaszolni..
Ha meg nem tudsz értelmesen válaszolni rá,akkor inkább ne is írjál!!
Amúgy:
Lehetsz terhes persze...mikor történt az együttlét?
72 órás tablettát vegyél a gyógyszertárban (nem vényköteles).
Legközelebb meg használjatok gumit.Egyébként hány éves vagy,ha az publikus???
19/L
Dehogy öli meg a babát...a beágyazódást akadályozza meg, nem a terhesség megszakítását jelenti.
Lányom, gratulálok. előttem szólóknak igaza van: attól, hogy első, még lehet belőle baba. ha a pasi benned ment el, akkor irány a doki. amúgysem ártana. reménykedj..ennyi
19L
szokásos válaszom:
8asikrek meglepően alacsony IQval...
Eddig soha nem írtam az ilyen lehet-e terhes kérdésekhez, de már nem bírom.
Ha már van vkinek annyi esze, hogy 14(!!!) évesen szexeljen, legyen már annyi esze is, hogy minimum védekezzen, de ha már a lány nem, legalább a pasi gondolkodhatna egy picit.
Bocsi a letolásért, de remélem legközelebb gondolkodsz, mielőtt csinálsz vmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!