Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti hányszor szokás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti hányszor szokás?

Figyelt kérdés
Egy normális kapcsolatban mennyiszer szokás csinálni egy héten? AZ előző kapcsolatom nem volt az igazi így csak hetente egyszer volt, és úgy hogy néhány alkalom kimaradt...tehát volt, hogy két hét után :/
2015. máj. 23. 22:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nincs veletek semmi bajom, csak azzal aki nem képes felfogni mit kérdezek, és el kezd csezsegetni meg privátban is cseszegetni. Igazából nem az volt a célom, hogy elmondjam miért hagyott el. De nem a szex miatt, csupán azért mondtam, hogy nem volt az igazi, mert gondolom nem szeretett és azért volt kevesebb, na mindegy. csak nem bírom elviselni ha b-szogatnak
2015. máj. 24. 00:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolatban az a legjobb ha napi szinten látod a másikat, és megoldható a napi szex. Lehet ritkábban is 2-3 naponta 1 szex, ettől nem lesz rosszabb a kapcsolatod, csak nem lesz egészségesebb mint amikor napi szinten szexeltek.

Én úgy gondolom hogyha nem laktok együtt, de megoldható a napi találka akkor napi 1x, ha együtt laktok akkor napi 2x is kellene szexelnetek.

A legérdekesebb kapcsolat az amikor együtt laktok, de nincs napi szex, mert ugyan megoldható lenne, de baromira érzelemmentes egy ilyen kapcsolat.

Szóval ez körülményektől is függ, ha nem oldható meg a napi dolog, akkor heti 1-2, de az is csak akkor függ müködni ha ez "átmeneti állapot".

Tudom van erre példa, hogy éveken keresztül heti 1 van két fél között (nem lecsökkent, hanem így indult, így oldható meg), de hidd el, azok se szerelmesek egymásba.

2015. jún. 16. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!