Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok kinek volt már párhuzam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok kinek volt már párhuzamosan két pasi is egyszerre az életében?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hat nekem most van, bar a 2.felt nem neveznem kapcsolatnak. Csak a szivembe szurja a tort allandoan, de felejteni akkor sem tudom.... idiota vagyok....
2016. okt. 15. 21:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Jujj jujj, van egy 2. aki kihasznál, amíg az 1. háta mögött kavarsz vele :( Szívedbe döfi a tőrt :(

Mai napig nem értem, hogy lehet ennek bedőlni, mikor állandóan ismétlődik ez a sztori. 1. szabály: ez sose oldódik meg, a vége az szokott lenni, hogy mindkettő kapcsolat bukik, a második csak kielégítést akar a partnere mellett és kifogásokat gyárt, az első pedig tönkremegy. 2. szabály, általában az elsőben vélt hiányosságok megvannak a másodikban is, a hűtlen ugyanazokat a baklövéseket követi el.

A kor nem jár érettséggel. A megoldás a tiszta lap és új élet kezdete, a méltóság és önismeret újraépítésétől.

2016. okt. 16. 17:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor annyit szenvedtem hogy azt mondom nem érte meg. Utólag visszagondolva örök emlék marad...
2016. okt. 23. 10:53
 24/26 anonim ***** válasza:
nekem egy rövid ideig volt. az egyik az akkor már haldoklóban lévő párkapcsolatom 'maradéka' (hivatalosan nem voltunk együtt, csak találkozgattunk még néha), meg mellette volt egy másik srác, akit akkoriban ismertem meg. volt, hogy reggel eljöttem tőle és pár óra múlva már találkoztam a másikkal. visszasírom azt az időszakot.
2016. dec. 16. 18:18
 25/26 anonim válasza:
Nekem csak szexkapcsolatban. Mivel az egyiknek több éves kapcsolata volt, a másik meg du*ott mellettem még vagy 10et nem volt lelkiismeret furdalásom. Jó volt mind 2😂
2016. dec. 16. 22:42
 26/26 anonim ***** válasza:

nekem

eléggé gázos volt a szitu...

kidobtam az exem mert megcsalt,aztán 1-2évvel később ahogy telt az idő barátok maradtunk. De semmi többet nem akart ő sem és én sem.

Kb. fél éve megismertem valakit, elkezdtünk randizgatni...erre az exem felhív hogy itt van a házunk előtt,lejött hozzam és beszélni akar...nem akartam elhinni... mivel tudtommal az exem felszedett valami bigét.

És volt képe úgy eljönni hozzám hogy volt valakije...

A lényeg hogy az új srác akivel elkezdtem randizgatni egyszer eléggé megbántott és nagyon kivoltam. Elkezdtem iszogatni aztán mire észbe kaptam akkor már az exem ágyában voltam...

Nagyon megbántam a dolgot!! Soha többet ilyet!! Nem szabad vissza menni az exekhez,az sose vezet jóra

2017. ápr. 29. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!