Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kinek volt már párhuzamosan két pasi is egyszerre az életében?
Jujj jujj, van egy 2. aki kihasznál, amíg az 1. háta mögött kavarsz vele :( Szívedbe döfi a tőrt :(
Mai napig nem értem, hogy lehet ennek bedőlni, mikor állandóan ismétlődik ez a sztori. 1. szabály: ez sose oldódik meg, a vége az szokott lenni, hogy mindkettő kapcsolat bukik, a második csak kielégítést akar a partnere mellett és kifogásokat gyárt, az első pedig tönkremegy. 2. szabály, általában az elsőben vélt hiányosságok megvannak a másodikban is, a hűtlen ugyanazokat a baklövéseket követi el.
A kor nem jár érettséggel. A megoldás a tiszta lap és új élet kezdete, a méltóság és önismeret újraépítésétől.
nekem
eléggé gázos volt a szitu...
kidobtam az exem mert megcsalt,aztán 1-2évvel később ahogy telt az idő barátok maradtunk. De semmi többet nem akart ő sem és én sem.
Kb. fél éve megismertem valakit, elkezdtünk randizgatni...erre az exem felhív hogy itt van a házunk előtt,lejött hozzam és beszélni akar...nem akartam elhinni... mivel tudtommal az exem felszedett valami bigét.
És volt képe úgy eljönni hozzám hogy volt valakije...
A lényeg hogy az új srác akivel elkezdtem randizgatni egyszer eléggé megbántott és nagyon kivoltam. Elkezdtem iszogatni aztán mire észbe kaptam akkor már az exem ágyában voltam...
Nagyon megbántam a dolgot!! Soha többet ilyet!! Nem szabad vissza menni az exekhez,az sose vezet jóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!