Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kinek volt már párhuzamosan két pasi is egyszerre az életében?
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 22:30
11/26 anonim válasza:
Volt ilyen. Eddig kétszer is. És most is ebben vagyok. De nem akarok egyikről sem lemondani. Inkább ügyeskedem és végigidegeskedem az éjszakákat. :/
12/26 anonim válasza:
Csak olyan volt hogy többel randiztam egy héten. -Ha elkötelezem már magam valaki mellé nem vagyok közben mással...
14/26 anonim válasza:
Hihetetlen, mennyi pozitív válasz :D Azt a rohadt, ti nők..
15/26 anonim válasza:
Nekem volt. Volt egy párom ő nem adta meg azt ,amire vágytam kevés volt a szex vele,mellette meg volt egy szexpartnerem vele jó volt.
16/26 anonim válasza:
És még mondja azt nekem valaki,hogy a nők 90%-a nem ku.va...
17/26 anonim válasza:
Volt, de nagyon rövid idejű, nem komoly kapcsolatok (3 hét.) Ennek így nem volt jelentősége.
Aztán volt olyan, mikor fontosabb személyek, de akkor épp nem voltam egyikkel se kapcsolatban, viszont jelen voltak az életemben mindketten. Ami ez után következett, na azt senkinek nem kívánom. :S
18/26 anonim válasza:
Nem nőnek való, érzelmileg tonkrevag az ilyen helyzet
19/26 anonim válasza:
Még mindig azon lepődöm meg, hogy a kérdésre hányan vállalták fel, hogy igen, bizony volt ilyen. És 53%-ra szavaztak is, na most kérdem, hogy a 47%-nak mi a mondanivalója? Hogy ez így helyes?
20/26 anonim válasza:
Tudom hogy nem helyes,de a férjem melett nekem is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!