Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy elégedett a párod nemi szervével, őszinte választ várok?
Énis őszinte voltam... szerinted csak az őszinte akinek nem tetszik a másik nemi szerve?
De oké, hazudok neked "őszinteség" címszóval.
Pici neki, retkes, büdös... nagyon rossz vele.
Így megfelel?
én imádom :) pont kellemes méretű hosszra és vastagságra is, kemény, szép, formás, szeretem az ízét és az illatát is. hát még azt, ahogy használni tudja :) ami nem tetszik, az a zacsija, egy kicsit sok rajta a bőr, és néhány állapotban van rajta egy kis felesleg, ami fityeg alul.. :D de nem számít, mert így is nagyon szeretem :)
20L
Kinéztre nagyon jó, használhatóságból is a legjobb :)
16/L
Nagyon tetszik :) Vastagságra, hosszra, tapintásra, ízre, illatra, szóval tényleg.
Az egyedüli ami rossz tud lenni, hogy amikor én vagyok felül, néha mozgás közben kellemetlenül szúr a szőre. De végülis az nem is a pénisze már.
minden milyen szép és jó, meg tökéletes.... nevetségesek ezek a nők, komolyan paródia ez az egész világ
amúgy nem vagyok komplexusos(19/5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!