Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legvadabb perverz álmotok? ,
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 19:29
1/7 anonim válasza:
Megdugtam az osztályteremben az énektanárom, aki ráadásul 50 év körül van, és vagy fél litert ráélveztem a hátára.
Lehet fura, de eddig kb ennyi volt a legperverzebb :/
2/7 anonim válasza:
régi biosztanárt dugtam seggbe az asztalon.
45 körüli.
3/7 anonim válasza:
Kikötöztem és addig nyaltam amíg nem remegett, sikított.
Utána meg egy hatalmasat szeretkeztünk. Hát nem annyira durva perverz azért :D
4/7 anonim válasza:
A legjobb barátnőmmel szexeltem egyszer. Hozzáteszem lány vagyok.
Máskor meg a barátnőm kiszemeltje szerelmet vallott nekem aztán az osztálykiránduláson mindenki előtt szexeltünk a szobában.
5/7 anonim válasza:
Lány uncsitesómmal dugtam. Méghozzá eléggé gátlástalanul. :D Nem igazán vágyom rá, de azért megkefélném. :) 21/F -27/L
6/7 anonim válasza:
Jól megvert az egyik női ismerősöm, majd utána kényeztetnem kellett a lábait szolgaként.
7/7 anonim válasza:
Végig dugtam az sok olyan tanárnőmet ismerősömet, akik bejöttek. Na meg a kedvemért felvettek egy jó kis cicarucit latex overált. Abban is jól megraktam őket. Bárcsak a valóságban is megtörténne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!