Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a legvadabb fantáziátok, amit nem biztos, hogy valaha meg mertek majd valósítani?
Figyelt kérdés
Nekem egy másik srácnak való kiszolgáltatottság. Megérkezem, idegen terep. A lakás ajtaja nyitva, bemegyek, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Sehol senki, percekig csak várakozom, majd egyszercsak az egyik szobából előjön egy maszkos férfi, ő szigorúan ruhában (az elején mindenképp). A hajamba markol, ad egy pofont. Négykézláb a szobába vezet, ott egy ágyra vagy asztalra hasaltat, és elkezd fenekelni egy vonalzóval. Csipeszek is jöhetnek, esetleg viasz. Majd megint letérdeltet, előveszi a farkát, és hosszan, alázva megszopat, közben pofozgat a farkával, a hajamba markol, erősen megcsavarja a mellbimbóimat, ilyesmi. Esetleg a kezeimet is hátrakötözi előtte. Aztán ha megunja, vagy elélvez, akkor egyszerűen otthagy. Én felöltözöm, és elmegyek. Semmi különösebb csevegés vagy ilyesmi. Kb. beszélni sem muszáj, max az egyértelmű utasítások, h mit hogy csináljak.2013. jún. 12. 20:25
1/52 anonim válasza:
Olvasd el a "szürke ötven árnyalatát". Biztos tetszeni fog.:)
2/52 anonim válasza:
erőszakoljon meg egy nő. de jó nő legyen
3/52 anonim válasza:
Ez tetszik :)
De én kiegészíteném:
"A lakás ajtaja nyitva, bemegyek, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. [] Sehol senki, percekig csak várakozom, majd egyszercsak ..." - Úgy az igazi, hogy bekötöd a szemed :)
4/52 A kérdező kommentje:
Persze, szembekötés is ok, ezek simán jók. Kreatív, el lehet játszani a helyzettel.
2013. jún. 12. 20:28
7/52 anonim válasza:
Az alsós tanárnőm elkap, lekötöz és megbasz egy felcsatolhatóval, közben meg azt mondogatja "ez kijár annak, aki leveri a muskátlikat".
8/52 anonim válasza:
20:30 Nem is állított a kérdező semmi ilyesmit :)
Nekem meg egy rabszolgafiú a fantáziám, természetesen szigorúan legális, konszenzuális alapon. Sajnos nem vagyok az a típus, akinek a fiúk alávetik magukat :(
9/52 A kérdező kommentje:
Igen, örülök, h valaki azért figyelmesen olvas :) Szóval köszi a privátokat, örülök, hogy mindenki egyből beindul valakire, aki talán lány lehet - de nem lány vagyok. Szóval csak az írjon, akinek ez nem gond :)
2013. jún. 12. 20:35
10/52 anonim válasza:
Ez nekem mind megvolt, pedig én lány vagyok.
Őszintén? Igen, élveztem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!