Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nektek mi a legvadabb fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a legvadabb fantáziátok, amit nem biztos, hogy valaha meg mertek majd valósítani?

Figyelt kérdés
Nekem egy másik srácnak való kiszolgáltatottság. Megérkezem, idegen terep. A lakás ajtaja nyitva, bemegyek, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Sehol senki, percekig csak várakozom, majd egyszercsak az egyik szobából előjön egy maszkos férfi, ő szigorúan ruhában (az elején mindenképp). A hajamba markol, ad egy pofont. Négykézláb a szobába vezet, ott egy ágyra vagy asztalra hasaltat, és elkezd fenekelni egy vonalzóval. Csipeszek is jöhetnek, esetleg viasz. Majd megint letérdeltet, előveszi a farkát, és hosszan, alázva megszopat, közben pofozgat a farkával, a hajamba markol, erősen megcsavarja a mellbimbóimat, ilyesmi. Esetleg a kezeimet is hátrakötözi előtte. Aztán ha megunja, vagy elélvez, akkor egyszerűen otthagy. Én felöltözöm, és elmegyek. Semmi különösebb csevegés vagy ilyesmi. Kb. beszélni sem muszáj, max az egyértelmű utasítások, h mit hogy csináljak.

2013. jún. 12. 20:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
98%

2+x srác, biszexek, vagy sem, mindegy, és én lennék az úrnőjük, és bármit megtehetnék velük, mind az én szolgám lenne, és azt kéne tenniük amit mondok.

És mindegyik jó pasi lenne. :D

Na ennek bekövetkezési valószínűségét nem tartom valami nagynak.

2013. jún. 12. 21:04
 12/52 A kérdező kommentje:
:) Ez nagyon jól hangzik. Magas, sportos vagyok és elég jó kis fantázia a Tied ;)
2013. jún. 12. 21:06
 13/52 anonim ***** válasza:
22%

Én elég perverz vagyok,és ebből adódóan sok mindenre hajlandó.De pl:a hányás-sex nemgyerebe kategória.És nem szadiznám a végtelenségig a csajom...szoval van egy határ amit nem lépnékát,még akkor sem ha kéri.

28/f

2013. jún. 13. 10:11
 14/52 ULTRAGOKU4 ***** válasza:
100%
hát nekem az hogy a régi biosz tanárom behív magához elrendezni a jegyeket aztán ahogy közel állok hozzá és ő ott ül a széken elkezdi fogdosni a farkam...*-* ezután levetkőzik meztelenre aztán elkezdem nyalogatni a mellbimbóit ezután leveszem a tangáját majd miután teljesen meztelen megengedem hogy leszopja a farkam aztán fogom és megdugom... BELEélvezek nem a szájára aztán utána is hagyom hogy leszopjon aztán mind2en meztelenül lemegyünk a tornaterem öltözőjébe és elkezdünk fürdeni ő a farkamat mossa meg szopja én meg ujjazom meg hasonlók...megtörölközünk és folytatja a szopást. Hát röviden tömören xD ennyi
2013. jún. 14. 15:40
 15/52 ULTRAGOKU4 ***** válasza:
61%
tudom beteg vagyok de.....hmm....
2013. jún. 14. 15:41
 16/52 anonim ***** válasza:
81%

nekem olyasmi, hogy egy ... buliban, vagy valamiféle összejövetelen... mindenki megdugna...

de nagyon sokan...

és mindenhol csupa ondó lennék, és teljes kimerültségig használnák a testem... körbeadnának... egyszerre akár többen is hágnának... bárki odajöhet és megfogdoshat, belém nyúlhat, megkefélhet ...

félálomszerű, mámoros kimerültség a rengeteg szextől...

de ez nyilván sosem fog megtörténni.. :)

esetleg egy "sima" orgia is izgis lehet... ahol mindenki mindenkivel.. :)

2013. jún. 14. 16:13
 17/52 anonim ***** válasza:
82%

Talán a legextrémebb h erényövet hordok és a barátnőmnél a kulcs, amit persze ki is használ így előtörnek a domináns hajlamai, szóval csak akkor élvezhetek el amikor ő úgy dönt, ehhez persze minden kérését teljesítenem kell... És az erényöv nem vmi műanyag cucc hanem igazi fém, amiből nincs menekvés. Azért remélem egyszer majd sor kerül rá :)

21/F

2013. jún. 14. 16:59
 18/52 anonim ***** válasza:
44%

Nekem 4 van.

1. szeretném, ha egyszer beöltöztetne teljesen nőibe egy lány, kifestene, rendesen megdugna egy vibrátorral vagy felcsatolhatóval, de ne úgy, mint egy pasit, hanem mint egy lányt.

2. Nagyon szeretnék egyszer lánnyal együtt cumizni és, hogy úgy dugjanak meg, hogy egy lány is besegít

3. Egy buliba összejönnék egy csajjal, akiről kiderül, hogy farka van (shemale) és miután elmondom, hogy bisex vagyok, nagyon meg akarna dugni

4. A pisi-kakit valami nagyon biztonságos körülmények között lehet, hogy kipróbálnám, de csak lánnyal és nagyon lightosan nem megenni meg szájba venni vagy ilyenek.

2013. jún. 16. 12:51
 19/52 anonim ***** válasza:
75%
Én két testvérrel /lányokkal/próbálnám ki,akik a szolgáim lennének,egyszerre verném el a seggüket,megkötözném őket.Azt tennék amit mondok.
2013. jún. 17. 08:51
 20/52 anonim ***** válasza:
0%
elĂŠg rĂŠgĂłta szeretnĂŠm kiprĂłbĂĄlni a pisiszexet egy lĂĄnnyal, de mĂŠg nem talĂĄltam rĂĄ partnert :/ 21/F
2013. júl. 10. 15:27
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!