Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a legvadabb fantáziátok, amit nem biztos, hogy valaha meg mertek majd valósítani?
2+x srác, biszexek, vagy sem, mindegy, és én lennék az úrnőjük, és bármit megtehetnék velük, mind az én szolgám lenne, és azt kéne tenniük amit mondok.
És mindegyik jó pasi lenne. :D
Na ennek bekövetkezési valószínűségét nem tartom valami nagynak.
Én elég perverz vagyok,és ebből adódóan sok mindenre hajlandó.De pl:a hányás-sex nemgyerebe kategória.És nem szadiznám a végtelenségig a csajom...szoval van egy határ amit nem lépnékát,még akkor sem ha kéri.
28/f
nekem olyasmi, hogy egy ... buliban, vagy valamiféle összejövetelen... mindenki megdugna...
de nagyon sokan...
és mindenhol csupa ondó lennék, és teljes kimerültségig használnák a testem... körbeadnának... egyszerre akár többen is hágnának... bárki odajöhet és megfogdoshat, belém nyúlhat, megkefélhet ...
félálomszerű, mámoros kimerültség a rengeteg szextől...
de ez nyilván sosem fog megtörténni.. :)
esetleg egy "sima" orgia is izgis lehet... ahol mindenki mindenkivel.. :)
Talán a legextrémebb h erényövet hordok és a barátnőmnél a kulcs, amit persze ki is használ így előtörnek a domináns hajlamai, szóval csak akkor élvezhetek el amikor ő úgy dönt, ehhez persze minden kérését teljesítenem kell... És az erényöv nem vmi műanyag cucc hanem igazi fém, amiből nincs menekvés. Azért remélem egyszer majd sor kerül rá :)
21/F
Nekem 4 van.
1. szeretném, ha egyszer beöltöztetne teljesen nőibe egy lány, kifestene, rendesen megdugna egy vibrátorral vagy felcsatolhatóval, de ne úgy, mint egy pasit, hanem mint egy lányt.
2. Nagyon szeretnék egyszer lánnyal együtt cumizni és, hogy úgy dugjanak meg, hogy egy lány is besegít
3. Egy buliba összejönnék egy csajjal, akiről kiderül, hogy farka van (shemale) és miután elmondom, hogy bisex vagyok, nagyon meg akarna dugni
4. A pisi-kakit valami nagyon biztonságos körülmények között lehet, hogy kipróbálnám, de csak lánnyal és nagyon lightosan nem megenni meg szájba venni vagy ilyenek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!