Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero csajok! Soha nem értettem hogy miért érint titeket annyira "feldolgozhatatlanul rosszul" ha egy (szintén) csaj bevallja hogy bejössz neki vagy szeret? Én leszbikus vagyok de attól mert egy pasi szerelmet vall nem rohanok ki a világból.
Már leírták, kellemetlen. Az is kellemetlen ha egy olyan számodra valamilyen szinten fontos (jó barát) férfi vall szerelmet akire te ilyen módon nem tudsz tekinteni.
Ha egy vadidegen csaj bepróbálkozik (volt már ilyen) egy buliban sok sikert kívánok neki és megmosolygom a dolgot. Nem halok bele, nem agyalok rajta napokig max elmesélem pár barátomnak később.
En kivetel vagyok :D
Hetero vagyok egyebkent, egy nagyon kicsi bi hajlammal. Es nem tudom miert de van egy evfolyamtarsam aki leszbi, es amint megtudtam, nem tudom megmagyarazni, de kesztetest ereztem arra hogy megismerjem, meg likeolgatom a kepeit, szoval kicsit elkezdtem vonzodni hozza. Pedig nem szep lany, csak amiert leszbi meg akarom ismerni :D
Es kb 14 eves voltam meg, amikor egy ismerosom, lany bevallotta hogy tetszek neki, es estenkent fantazialgattam rola meg zavarban voltam elotte. Pedig o se volt szep lany.
Szoval gondoltam leirom, mert az en reagalasom gondolom nem gyakori eset :D
19/L
Leszbikus nő vagyok, mindenféle tapasztalattal.
1. Aki azt hiszi, hogy ráhajtok csak mert leszbikus vagyok. Őket könnyen le lehet oltani, csak annyit szoktam mondani, hogy bocsi, de a nőies és csinos nőkre bukom. :D Szemétség, de mit köt belém?
2. A heteró lányok, akiknek megmozgatom a fantáziáját. Az előző barátnőim nagy része heteró volt, míg nem ismert meg engem. És még mennyire, hogy rákaptak a dologra. Többek között olyan is volt, aki többéves kapcsolatot rúgott fel pasival miattam.
3. A tapasztalatom az, hogy a legheteróbb nőnek is érdekes, ha egy másik nő bókol neki. Nyilván függ attól is, hogy a másik nő hogy néz ki, hogyan viselkedik, de velem eddig egy sem volt elutasító. Megköszönték a bókot, meglepődtek, de ennyi is.
4. Sokkal inkább tapasztalom azt, hogy a pasik féltik a barátnőiket. Egy kisebb városban lakom, vállalom nyíltan, hogy leszbikus vagyok, mindenki tudja rólam, még ha elsőre nem is látszik. Azt vettem észre többször, hogy ha egy heteró pasi a barátnőjével van valahol és megjelenünk mi az egyik barátnőmmel (ő is leszbikus), akkor átkarolják a barátnőjüket, egy pillanatra sem hagyják egyedül. :D Féltik tőlünk. :D
És igen, nap, mint nap kezdeményeznek nálam pasik, néha még kicsit húzom is őket, de nagyrészt megmondom rögtön, hogy a nőket szeretem. Az már más, hogy nem hiszik ezt el. :D
szerintem ezt a zárkózóttabb lányok élikmeg tragédiaként,a családban álltalában ez a jellemző,hogy megszólják a leszbiket(mivel a csapból is ez folyik)és az ó világ képükbe nem férbele az hogy egy másik lányal nyalják egymást még "játékból"sem
vagy amásik a "divat leszbi" aki azért csinálj a fesztivált mert az tetszik Petinek,meg Tominak.de ha már "élesbe menne a dolog" akkor gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!