Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha már előttetek áll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha már előttetek áll egy lány teljesen meztelenül, akkor ő úgy tökéletes, ahogy van?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha meztelenül állok valaki előtt, nem fog fenn akadni már akkor a mellmérrten, vagy igen?
2015. máj. 20. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha már ott áll én megdugom
2015. máj. 20. 16:25
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha tapló, akkor bizony fennakad rajta, egyébként nem.
2015. máj. 20. 16:26
 3/18 anonim ***** válasza:

Mindig lehet akadni.

Ha most a kezedbe nyomnák 100 milliót és valaki mondjuk melléd állna és rádverné akkor is ki tudnál akadni pedig nagyon jó dolog az a 100 millió.

Ember függő.

2015. máj. 20. 16:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Nézd, ha már meztelenül ott áll előttem, biztos nem az apró hibáit, vagy általa hibának vélt dolgokat fogom nézni :) A pasik nem szoktak ennyi mindenre figyelni. Mondották volt, ha a ..... feláll, az ész megáll ;)
2015. máj. 20. 16:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat:)
2015. máj. 20. 16:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha most elém lépne egy lány meztelenül akkor de fennakadhatok az alakjának a formáján a lábain a mellméretén és formáján, az arcán, bármin.

Ha egy lány tetszik és járni akarok vele, vagy akár csak megfektetni, akkor azért van egy út ami odáig vezet, míg tényleg meztelenül fog előttem állni, és az egészen más. Akkor ő nem csak egy meztelen lány, hanem az akit így vagy úgy meg akarok kapni. Ha érzelmi a kapcsolat akkor a külső csak egy dolog lesz, ha pusztán szexuális, akkor is a külső csak egy dolog, mert valamiért szexuálisan már ruhában is vonzott. Persze ruhában a cicit nem látjuk, így ha a melltartó levétele után kiderül, hogy a szép dekoltázst a push-up tartotta és igazándiból a föld felé néző bimbókkal lógázó cickója van az csalódás tud lenni, de ennek ellenére is fejben már nem itt fog tartani a dolog, szóval ezen nem aggódnék.

2015. máj. 20. 16:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm :)
2015. máj. 20. 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha B-s a melled az szerintem tökéletes :)
2015. máj. 20. 16:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam:)
2015. máj. 20. 16:35
 10/18 anonim ***** válasza:
54%
Tökéletes akkor lesz, amikor már benne van a farkam:D
2015. máj. 20. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!