Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány vagyok, és ez ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok, és ez ilyen furcsa szokás?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem vagyok az a lány, akit a pucér férfitest felizgat. Kivétel, ha az pl. egy híres személy, vagy egy számomra ismert szimpatikus ember. (nem kell feltétlen vonzónak lennie, csak szimpatikusnak, de azért ne is legyen igénytelen)

De ugyanakkor imádom nézni a pasikat, pl. a neten, vagy fórumokon, érdekel hogy néznek ki, ruhában, boxerben (boxer a kedvencem), vagy éppen meztelenül. Még azok a srácok is, akik kevésbé vonzóak számomra. Ezekre természetesen még ha akarok sem tudok felizgulni, maximum ha egy sztoriba építem be őket és elképzelem hogy ezt a pasit pl. már X éve ismerem stb.

Múltkor egy srác arra akart rávenni, hogy elégítsem ki elsőnek szájjal aztán kézzel, ehelyett mondtam hogy maximum végignézem ahogy önkielégítést végez, mert ugye azért van tartásom. Végignéztem és tetszett.

Ez így önmagában probléma?

2015. máj. 19. 22:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

De egyik sem elég jó nekd, mi? :D

2015. máj. 19. 23:19
 12/29 A kérdező kommentje:

de, aki elélvezett miközben én néztem, vele is eltudnám képzelni, csak igazából nem ismerem. és egyébként nem is akarja hogy megismerjem. szimplán csak szexre akar rávenni.

így meg nem vonzódom hozzá, egyébként vonzódnék, de semmit nem tudok róla. pedig nem csak szimplatikus srác, hanem szerintem jól is néz ki.

2015. máj. 19. 23:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Én is kiverem neked, megnézed?
2015. máj. 19. 23:33
 14/29 anonim ***** válasza:
Ott ültél előtte amikor kiverte, vagy webkamerán keresztül nézted? Hogy hozta fel ezt a dolgot?
2015. máj. 19. 23:36
 15/29 A kérdező kommentje:

élőben? megnézném, de valószínűleg messze laksz :D

de a kérdés elsősorban nem erre irányult.

2015. máj. 19. 23:36
 16/29 A kérdező kommentje:
előtte ültem, és úgy csinálta. :)
2015. máj. 19. 23:37
 17/29 anonim ***** válasza:
Te egy idióta vagy kérdező :D
2015. máj. 19. 23:42
 18/29 anonim ***** válasza:
Na hol is laksz akkor?:D
2015. máj. 19. 23:44
 19/29 A kérdező kommentje:

# 17 A legtöbb nőt nem fogja meg fizikálisan egy pasi sem, ezért nem vagyok idióta, hogy egy számomra vonzó pasi pucéran se indít be, a legtöbb nő ugyanígy van vele (van kivétel).

Azért idióta lehetek, hogy kiváncsi vagyok, és szeretek leskelődni, sőt férfizuhanyzóba is bemennék, vagy akár még egyszer az is lehet, hogy együtt zuhanyoznék férfival. Mondjuk ezt azért tartom kizártnak, mert a srácok tuti hogy élvezkednének rajta.

2015. máj. 19. 23:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Akkor szexszelj. Vagy ahhoz már nincs bátorságod, nem tartod magad jó nőnek, hogy ágyba csalogass egy pasit?
2015. máj. 19. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!