Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A friss kapcsolatomban lévő barátnőm megharagudott rám. Sajnos kiforgatja a reakcióimat. Ötletek?
Szexeltünk volna... de nem szexeltünk, mert mihelyst levettem a bugyiját, szőrős volt ő ott alul.
A betonkemény merevedésem eltűnt. Ami egyből leesett a lánynak, és sajnos azt gondolja, hogy nem kívánom őt.
Épp eszűen nem tudom neki elmagyarázni, hogy nem a 18. században élünk. Én nekem ez olyan mint a régi nők, régi divatok vagy frizurák, kiábrándítóak.
Ez már a 3. ilyen kombinációja, mióta randiztunk.
Mit tegyek bedurcizott személyiségével?
Ez volt az első.
De az mondja, hogy a tényen nem változtat.
Egyszerű ez, mint a matek:
Vannak pasik, akik a csupaszt szeretik.
Vannak, akik a szőröset.
Lányok közül van, aki borotválja, van, aki nem.
A ti esetetekben két eltérő típusú ember jött össze. Valamelyikőtök vagy változtat a véleményén, vagy vége a dolognak.
Van, akinél ez vagy az kizáró ok, de szerintem az ápoltság a fontos.
de nem az a gond hogy én mit szeretek.
vagy hogy neki milyen van. leszedte már azóta, de még mindig az van hogy "te nem kívánsz engem".
szerinte a punci az punci, akár szőrősen akár csupaszon is. Szerintem nem. És nem jutunk dülőre a témában.
Leszedte, tehát megtette az első lépést.
Most az a kérdés, hogy te valóban kívánod-e vagy így sem?
Most akkor kivételesen azt tanácsolnám, hogy beszélgetés helyett inkább szexeljetek. :)
hát szeretkezz vele ahol és amikor lehet
ez csak elég "bizonyíték" lesz neki
Legyek erőszakos? Vagy hogy gondoljátok?
Csak mert jelenleg a csóknál is elhúzza a száját, és inkább leült TV-zni.
Ez kb 1-2 órája történt. Nem jobb ha várok még egy kicsit? Hátha estére megenyhül, elvégre együtt alszunk.
azért izgasd,de mértékkel
lássa,érezze,hogy kívánod
most nála a szerva :DDDD
Jó de nekem ez fucsa volt.
2 hete vagyunk együtt, eddig vártunk, most lefeküdtünk volna, és hát - gázul sikerült a dolog.
21. század, voltam már több nővel, egyik se volt szőrős! Ki gondolta hogy ma 2015-ben lesz ilyen "fiatal" csajszi aki nem tünteti el alul? Ez számomra evidens volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!