Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, hogy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, hogy ilyen melegben melltartó nélkül mentek ki az utcára?

Figyelt kérdés
Több helyen azt olvasni, hogy ez mennyire gáz, van aki azt mondja természetes. Ma találkoztam egyik ismerősömmel, rajta csak egy top volt és nem volt rajta melltartó, feltűnő is volt meg nem is. Valamint annyira szép nagy és feszes melle volt, hogy azóta sem tudom kiverni a fejemből (tudom ez gáz). Szóval nálatok előfordul, hogy kimentek így? Kort is írjatok, a mellbőséget kérni perverzség lenne de ha akarjátok írjátok oda:)

2015. máj. 19. 16:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

hogy ha bő pólót veszek fel, vagy feszesebb topra veszek fel vmit akk nincs rajtam melltartó; otthon általában nincs rajtam melltartó nem zavar h a bátyám néha látja a mellbimbómat

85B

2015. júl. 22. 20:32
 22/33 anonim ***** válasza:
7%
21-es, szeretnék a bátyád lenni, és ha nem bánod, akár megkóstolhatnánk együtt a vérfertőzés tiltott gyümölcsét is.
2015. júl. 22. 20:39
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Jól írtad 20-as :)

18-as!

Bár csak nekem lettek volna ilyen tanáraim!

2015. júl. 22. 21:14
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete ismerek egy csajszikát, hát azon még nem láttam melltartót. Állati szexi! bár most nyár van azért hozzáteszem.
2015. júl. 23. 09:25
 25/33 anonim ***** válasza:
A baratnomnek 75c a mellmerete. O nemszokott melltartót felvenni de ez ritka
2015. júl. 23. 09:48
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon ruha/póló függő, akkor veszek fel csak melltartót, ha a ruha miatt elengedhetetlen (pl nagyon átlátszó, vagy nem áll jól anélkül), amúgy szeretem anélkül, mert kényelmesebb, mert magától is van tartása és kicsit izgató is, hogy észrevehetik :)

22L (75B)

2015. júl. 23. 09:57
 27/33 anonim ***** válasza:
Ma sem volt rajtam.
2015. júl. 23. 14:15
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Általában anélkül vagyok, mert teljesen lapos a mellkasom. Elég undorító, de mire hordjak melltartót, ha nincs mellem? Nem néz meg senki, mert nincs mit. Egyébként már nincs meleg:D
2018. nov. 1. 00:25
 29/33 anonim ***** válasza:

Bugyi nélkül nyári ruciban és melltaató nélkül is.Itthon pólóban csak anélkül,,Férjem imádja...

75-D

2018. nov. 1. 01:48
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom akik írták eredetileg” vagy gyárilag” rendelkeznek ekkora méretekkel na mindegy is.

Nekem 90 B s a méretem rühellem a melltartót ha kivágom a cimkét is viszket tőle a hátam.. állandóan

Szóval ha edzésre megyek még a toppot” úgy-ahogy elviselem de ha nem épp tornázok” akkor anélkül megyek utcára felső mindegy mondjuk azért mert én a “bimbet 😃 mindig leragasztom ilyen erre kitalált matricával” szóval nem feltűnő,nem szólnak meg,és még kénylemes is.

2018. nov. 1. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!