Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, hogy ilyen melegben melltartó nélkül mentek ki az utcára?
hogy ha bő pólót veszek fel, vagy feszesebb topra veszek fel vmit akk nincs rajtam melltartó; otthon általában nincs rajtam melltartó nem zavar h a bátyám néha látja a mellbimbómat
85B
Jól írtad 20-as :)
18-as!
Bár csak nekem lettek volna ilyen tanáraim!
Nekem ez nagyon ruha/póló függő, akkor veszek fel csak melltartót, ha a ruha miatt elengedhetetlen (pl nagyon átlátszó, vagy nem áll jól anélkül), amúgy szeretem anélkül, mert kényelmesebb, mert magától is van tartása és kicsit izgató is, hogy észrevehetik :)
22L (75B)
Bugyi nélkül nyári ruciban és melltaató nélkül is.Itthon pólóban csak anélkül,,Férjem imádja...
75-D
Nem tudom akik írták eredetileg” vagy gyárilag” rendelkeznek ekkora méretekkel na mindegy is.
Nekem 90 B s a méretem rühellem a melltartót ha kivágom a cimkét is viszket tőle a hátam.. állandóan
Szóval ha edzésre megyek még a toppot” úgy-ahogy elviselem de ha nem épp tornázok” akkor anélkül megyek utcára felső mindegy mondjuk azért mert én a “bimbet 😃 mindig leragasztom ilyen erre kitalált matricával” szóval nem feltűnő,nem szólnak meg,és még kénylemes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!