Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, hogy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, hogy ilyen melegben melltartó nélkül mentek ki az utcára?

Figyelt kérdés
Több helyen azt olvasni, hogy ez mennyire gáz, van aki azt mondja természetes. Ma találkoztam egyik ismerősömmel, rajta csak egy top volt és nem volt rajta melltartó, feltűnő is volt meg nem is. Valamint annyira szép nagy és feszes melle volt, hogy azóta sem tudom kiverni a fejemből (tudom ez gáz). Szóval nálatok előfordul, hogy kimentek így? Kort is írjatok, a mellbőséget kérni perverzség lenne de ha akarjátok írjátok oda:)

2015. máj. 19. 16:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
bő pólóhoz, vastag anyagú ruhához pl nem mindig veszek fel. szerencsére nekem nincs is nagy mellem, csak olyan átlagos, szóval annyira nem is feltűnő. nem tudom hogy olyan fölsőben kimennék-e, amiben egyértelműen látszik hogy nincs rajtam melltartó. nem azért mert gáz, ízléstelen stb, csak lehet zavarna ha megnéznének.
2015. máj. 19. 21:04
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ma nem volt rajtam melltartó. Nyáron ha tehetem nem hordok. 75D
2015. máj. 19. 21:13
 13/33 anonim ***** válasza:
85%
Magam részéről pártolnám, ha elindulna a melltartó ellenforradalma. Mondjuk holnaptól minden nő, aki hisz a természetes szépségben és az élet örömeiben, járjon melltartó nélkül! Akár nagy, akár kicsi, akár lógós, akár feszes a cicije. Ki szeretne csatlakozni?
2015. máj. 19. 21:50
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
75/B cici az Isten. :P
2015. máj. 19. 23:46
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan egy nő akkor vesz fel melltartót, ha szüksége van rá.

Akár azért, mert lógós melle van, és tartani szeretné - akár azért, mert nem akarja, hogy lássák.

A gond ott van, amikor kötelezővé akarják ezt tenni.

Pl. Amerikában már annyira természetes ez, hogy a nőknek nem is mellük van, hanem kosárméretük. Ott a mell veszélyesebb fegyver, mint pl. egy rakétavető (utóbbit simán mutatják működés közben is, amikor embereket gyilkolnak vele, és még csak 18-as karikát sem mindig kap).

2015. máj. 20. 02:37
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagy melegben én sem veszek melltartót.

Akkor is megbámulják ha van rajtam, meg ha nincs, akkor is.

Hozzászoktam.

Kényelmes és izgató...

Természetesen sportoláshoz mindig veszek fel sportmelltartót, mert akkor szükség van a FUNKCIÓJÁRA!

2015. máj. 20. 11:05
 17/33 anonim ***** válasza:
és ti merre jártok,főleg akin bugyi sincs? mert akkor lehet elrakom a nadrágjaimat
2015. máj. 20. 16:29
 18/33 anonim ***** válasza:
13%

Az en osztalytarsaim kozul (16-17 evesek) eleg sokan nem hordanak melltartot, pedig mar eleg meretes van nekik. De a fiuk nem is banjak:)

Par tanarnom is ugy jon hogy a felso alatt nincs cicifix de az mar kicsit undorito hogy kilatszik a mellbimbojuk es mikor felemelim a kezuket be lehet latni oda...

Egyszer voltam egy kirandulason (10-50 evesig minden korosztaly volt) es egy no melltarto nelkul vett fel rozsaszin topot. Pff hat az se volt semmi mert a mellei eleg nagyon es logosak voltak, a topnak meg volt 4 gombja amibol egyet se gombolt be es nagyon kilatszottak a mellei es eszre se vette a tambokja...

2015. jún. 13. 00:03
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

Tudod #18-as, az a bajod, hogy egyszerű vagy, mint egy tőmondat.

Az ilyen prűd, ál-erkölcsös kisfiúk véleménye miatt van egy két lánynak kisebbségi érzése, és nem merik (csak félve) felvállalni a testüket!

2015. jún. 13. 04:44
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Le a melltartóval!

Szabadságot a melleknek!

2015. júl. 22. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!