Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a főnököm szexuálisan és ő is bepróbálkozott. úgy. Szexuálisan. Most akkor mit tegyek?
szóval nem olyan régem van meg a munkám és a főnököm rám nyomult de családja van meg két gyereke :(
viszont nagyon tetszik nekem és nem tudom most mit tegyek feküdjek le vele vagy ne? Ez árthat a munkámnak?
nem akarok tőle semmi komolyat csak úgy...
szerintetek?
Mivel nem te kezdtél ki vele, feltételezheted, hogy nem te vagy az első akivel megcsalta a feleségét, semmi elszámolni valód nem lenne a saját lelkiismereteddel. Családos emberre ráhajtani gusztustalan, de ebben a helyzetben látszik, hogyha nem veled, akkor mással. Valószínűleg már csinálta is.
De magad miatt nem hiszem h megérné. Ha nem akarsz túl sokáig ott dolgozni, akkor oké, de ha 1x megteszed, utána kötelező lesz, és ha lesz később egy párkapcsolatod, akkor kellemetlenül érinthet.
"de családja van meg két gyereke"
szerintem nem éri meg...
"látszik, hogyha nem veled, akkor mással. Valószínűleg már csinálta is. "
Ez mondjuk elég hülye érvelés. Ha egy ismerősöd be akar fűzni hogy üssetek le és raboljatok ki valakit, akkor beszállsz, csak mert valószínűleg úgyis megteszi mással?
Oké, nyilván a főnök a legyet is röptében, de amíg nem szállok be és nem csinálom, addig ez nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!