Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik a főnököm szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a főnököm szexuálisan és ő is bepróbálkozott. úgy. Szexuálisan. Most akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

szóval nem olyan régem van meg a munkám és a főnököm rám nyomult de családja van meg két gyereke :(

viszont nagyon tetszik nekem és nem tudom most mit tegyek feküdjek le vele vagy ne? Ez árthat a munkámnak?

nem akarok tőle semmi komolyat csak úgy...

szerintetek?

2015. máj. 18. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha tetszik, miért ne feküdnél le vele? A munkában valószínűleg nem lesz hátrány, sőt...
2015. máj. 18. 14:18
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy "csak úgy" tönkretennéd két gyerek és egy feleség életét. Bár valószínűleg nem te lennél a főnök első játékszere, családok életébe ne mássz bele!
2015. máj. 18. 14:18
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem magad miatt ne tedd... A főnök szeretőjének lenni egy darabig érdekes ötletnek tűnhet, de nem hinném, hogy hosszú távon megéri.
2015. máj. 18. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Mivel nem te kezdtél ki vele, feltételezheted, hogy nem te vagy az első akivel megcsalta a feleségét, semmi elszámolni valód nem lenne a saját lelkiismereteddel. Családos emberre ráhajtani gusztustalan, de ebben a helyzetben látszik, hogyha nem veled, akkor mással. Valószínűleg már csinálta is.

De magad miatt nem hiszem h megérné. Ha nem akarsz túl sokáig ott dolgozni, akkor oké, de ha 1x megteszed, utána kötelező lesz, és ha lesz később egy párkapcsolatod, akkor kellemetlenül érinthet.

2015. máj. 18. 14:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"de családja van meg két gyereke"

szerintem nem éri meg...

2015. máj. 18. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2015. máj. 18. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"látszik, hogyha nem veled, akkor mással. Valószínűleg már csinálta is. "

Ez mondjuk elég hülye érvelés. Ha egy ismerősöd be akar fűzni hogy üssetek le és raboljatok ki valakit, akkor beszállsz, csak mert valószínűleg úgyis megteszi mással?

Oké, nyilván a főnök a legyet is röptében, de amíg nem szállok be és nem csinálom, addig ez nem az én dolgom.

2015. máj. 18. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne legyél vele! Annyi férfi van még!
2015. máj. 18. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,cumizd le!
2015. máj. 18. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem te felnőtt ember vagy aki képes döntéseket hozni az életében és nem szorul rá tizenéves internetes kamaszok tanácsára.
2015. máj. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!