Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetendő ez a vágyam? L
Figyelt kérdés
Az a vágyam, hogy egy nagyon csúnya vagy kövér srác nyaljon ki és, hogy a szolgám legyen. Ez mennyire beteges?2015. máj. 18. 13:48
31/65 A kérdező kommentje:
pest:)
2015. máj. 18. 14:28
33/65 anonim válasza:
pécsi vagyok szóval így tárgytalan és nem küldök képet, de azért remélem megtalálod azt akire szükséged van :$ :D
28-as válaszoló voltam
34/65 A kérdező kommentje:
lehet, már meg is van!!:))))
2015. máj. 18. 14:39
35/65 anonim válasza:
Felajánlanám magam, de sajnos nem lehet:D
36/65 anonim válasza:
Ha valahogy bizonyítanád hogy lány vagy és nem valami otthon unatkozó férfi, akkor küldenék képet, de így nem.
37/65 anonim válasza:
Az előny, ha még öreg is vagyok?
38/65 A kérdező kommentje:
hát ne legyél öreg!XD
am lány vagyok, nem muszáj küldeni képet, ha nem akarsz, így is kaptam eleget:)
2015. máj. 18. 15:01
40/65 anonim válasza:
Nekem sem ír, valszeg kamu. Azért jól mutatja a kérdés és a sok válasz, hogy mekkora igény van egy csini domináns nőre. Ki vagyunk éhezve erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!