Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem ismeritek el az igazságot?
Van egy lány aki hosszú ideje (több mint két éve) fontos nekem. Az elején ő jobban akarta mint én de ez már lényegtelen. Egyszer csak rám unt vagy nem tudom de megszakított minden ismeretséget. Jó oké csak netes volt de nekem mai napig fáj mert mindent beleadtam hogy jó legyek neki!
Annyi a kérdésem! Szinte biztos vagyok benne hogy az a baja hogy nem nézzek ki elég jól. De ő sose vallott erről. Miért nem mondja hogy "felszínes vagyok és te nem ütőd a mércét" "tudom hogy értelmes,korrekt rendes férfi vagy!De akkor se kellesz
Vedd már észre, hogy nem a külsőddel volt a baj hanem a belsőddel és ahogy kezelted.
De nyilván könnyebb azt mondani, hogy a külső és akkor vissza lehet süppedni a siránkozásba, hogy te egy arany ember vagy, csak ronda ezért kárhozatra vagy ítélve, pedig te lennél az álompasi az összes modell megjelenésű csajnak
A baj veled van. A külső neked fontos, hiszen négy hónapig nem találkoztál vele, hogy jobban nézz ki.
Amúgy meg a stílusod alapján a belsőddel van baj. Azt írod, már zaklatónak tart....na, ez baj.
Nem értesz a szóból és nem érdekel ő téged igazán, csak azt akarod hogy ki legyen mondva hogy ő felületes te meg rendes korrekt férfi vagy csak csúnya.
Hát elmondanék valamit. Nem vagyok felszínes, de nem járnék olyannal aki valamiért nem tetszik. Joga van úgy dönteni hogy nem jössz be.
Most akkor jól értem, hogy nem is találkoztál vele?
Mert akkor egyenes a képlet: nem vert át, jogosan szakított veled. Neki kapcsolat kellett, igazi társsal nem egy neten írogató kis görcs aki nem mer vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!