Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem ismeritek el az igazságot?
Van egy lány aki hosszú ideje (több mint két éve) fontos nekem. Az elején ő jobban akarta mint én de ez már lényegtelen. Egyszer csak rám unt vagy nem tudom de megszakított minden ismeretséget. Jó oké csak netes volt de nekem mai napig fáj mert mindent beleadtam hogy jó legyek neki!
Annyi a kérdésem! Szinte biztos vagyok benne hogy az a baja hogy nem nézzek ki elég jól. De ő sose vallott erről. Miért nem mondja hogy "felszínes vagyok és te nem ütőd a mércét" "tudom hogy értelmes,korrekt rendes férfi vagy!De akkor se kellesz
Minek kell,hogy ezt mondja neked? Hisz ez az igazság,te is tudod, ezért szakította meg veled a kapcsolatot.
De ha jól is nézel ki,egy netes dologtól mit vártál most őszintén? ....
Megalázott és még futsz utána?
Haló,ébresztő!
Szállj le róla,nincs más.
Xar ügy,de ez van,főleg csak mert netes a dolog,meg egyébként is.
Hol van a büszkeséged?
Szerinted ezután mit gondol rólad a csaj?
Nem kellesz neki,fogadd el,ez van.
Mi az, hogy átvert?!
Internetes sz*r beszélgetésekből nehogy bármit is várj :D
Ez szánalmas te is tudod! Akivel még nem is találkoztál élőben,az bármit mondhat,te meg fantáziálsz róla hiába.Ez nem a valóság fogd föl!
Akkor meg mi baja? Azért várattam meg mert edzettem! Jobb formámat akartam neki mutatni.
Sokáig magamat hibáztattam, de ahogy kutattam után sorba derültek ki dolgok. például hogy egyszerre több pasival ismerkedett velem szinkronban de egyikkel sem találkozott. Azt szeretném hogy mondja ki ha a külsőm a baj! Hogy letudjam zárni ha semmikép nem lehetséges hogy randizzon velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!