Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan fiúról aki élvezné ha a barátnője szolgája lenne?
Mi az hogy szolgája?
Számomra több sebből vérzik.
#15-öst adom, ő végre normálisan látta a kérdést.
#20: A kulcsszó itt a "legtöbb".
Én domináns nő vagyok, nekem nincs szükségem senkire, aki irányítson. Nálam az egész abból indul ki, hogy utálom és nem tűröm a megaláztatást és/vagy, ha felettem állnak. Olyasvalakire van szükségem, aki mindent megtenne értem és feltételek nélkül szeret. Az uralkodói, bántalmazó vágyaim csak szerény keretek között élem meg, egyébként törekszem a kiegyensúlyozott párkapcsolatra. Azaz nem tartom szorosan a gyeplőt, de ragaszkodom hozzá, hogy mindenképp csakis nálam legyen és semmilyen keretek között nem engedem át. Ha ehhez tud alkalmazkodni a fiú, akkor nincs semmi probléma. :)
Tapasztalat: ezt a domináns férfi üres maszlagot nagy ívből lesz.rják a nők, ha jól nézel ki és sok pénzed van.
Ugyanis ha van pénzed, akkor bevonzod a vagányabb, rámenős, domináns alfa-csajokat, akik ugyan elvárják tőled h domináns legyél, de ez már a pénz miatt megvan ugye. Viszont ők maguk szeretik átvenni az irányítást, és a szexben is nagyon kezdeményezőek és dominánsak tudnak lenni. Persze a legtöbb ilyen csajnál nem működik ez a nonstop, csizmanyaló csicska felállás, de néha egy kis szerepjáték erejéig annál inkább.
Igen. Mióta kigyúrtam magam, lett egy barátnőm, aki tipikus vadmacska típus. Öltözködésre, viselkedésre is. Nemmondom, h ízig vérig domina, mert ő is igényli h rendesen helyretegyem néha, szóval ez inkább szerepjáték nálunk, de annak tökéletes, és egyre jobb :D
Általában vannak kisebb nagyobb "hatalmi harcok" amiben hagyom legyőzni magam. Általában az ágyban de van h mondjuk fogadunk, egy számomra megalázó dologban, és látom h megcsillan a szeme amikor győzedelmeskedhet rajtam... Persze ez bonyolult játék mert tudni kell h mikor ne hagyjam magam, mikor igényli h rendesen ledomináljam... szóval mint mondtam, nem ízig vérig domina de van a vérében belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!